ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a declarat pentru Antena3 că măsura propusă de ministrul Sănătății, ca medicii să se testeze periodic, este o măsură abuzivă.

”În primul rând că nu înțeleg de ce la trei, patru zile și în al doilea rând pentru că medicii și tot personalul din sănătate este contribuabil. Nu au nici un fel de facilitate pentru că furnizează sănătate și sunt mereu în bătaia puștii, se pot contamina din absolut orice și este absolut inadmisibil”, a comentat medicul.

”Sigur, sunt total de acord cu testarea, dar nu pe banii salariaților! O infirmieră rămâne fără niciun ban, mai trebuie să mai dea și din buzunar dacă trebuie să plătească testarea.

Atâta vreme cât 40-50% din personalul din sănătate este vaccinat, înseamnă o pedeapsă pentru populație pentru că rămâne fără asistență medicală. Sper că doamna ministru nu va persista în această măsură", a încheiat Monica Pop.

Replica vine în urma anunțului făcut de Mihăilă, conform căruia, personalul medical nevaccinat va fi obligat să se testeze periodic, pentru a asigura ”securitatea” pacienților.