ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Pop se opune ideii ca persoanele nevaccinate împotriva Covid-19 să-și plătească singure serviciile medicale atunci când sunt internate cu infecția Sars-Cov-2, transmite medicul pe pagina sa de facebook, citat de Gândul.ro

Iată ce a scris medicul:

"MENGELE" AUTOHTONI ?!

AMENINTĂRI  ÎMPOTRIVA CONSTITUTIEI  SI A ROMĀNILOR! 
FRICA SI PANICĂ! ASTA FAC!

ORICE PERSOANĂ ,INDIFERENT DE FUNCTIE, AR TREBUI  PEDEPSITĂ ASPRU CHIAR SI PENTRU IDEEA CA UN NEVACCINAT, (DESI ASIGURAT), AJUNS IN SPITAL SA-SI PLATEASCĂ TRATAMENTUL, SPITALIZAREA! N-are bani, desi plateste asigurari de sanatate,               

SĂ MOARĂ,  DA??!! O  nemernicie! Atunci SA SE OPREASCA URGENT Si PLATA ASIGURARILOR DE SANATATE A CELOR 60% DE NEVACCINATI! Sau citi sint! ASTA, NU A PROPUS NIMENI DIN ACESTI MENGELE autohtoni! Tot din nemernicie! Pt că 10,5%, e ceva, cum sa renunte statul la contributii, chiar daca nu mai ofera nimic si  chiar daca dreptul la sanatate e " garantat" prin Constitutie!  Jos, foarte jos! Cei care platesc asigurari,( milioane, nu puțin), platesc si pt ei dar si pt altii, poate ei nu se imbolnavesc, altii, destui, da! 

Asemenea personaje nu fac decit sa contribuie la inducerea de caderi morale, la scaderea increderii, la  contrazicerea accentuata a afirmatiilor ca vaccinatea nu e si nu va fi obligatorie ( dl presedinte, dl premier, miniștri, chiar si citiva medici, putini din fericire, etc)! Mascat, dar se vede clar ca e! 

Doamne, cit mi-a crescut increderea, respectul si " sufletul" cind l-am auzit pe dl Presedinte IOHANNIS spunind ca VACCINAREA NU VA FI OBLIGATORIE in România! Si l-am si crezut, cum altfel? 
Fara sa fi spus de vreo conditie! Nici prin cap nu mi-a trecut că va fi altfel!

Ceaușescu a avut curajul de a merge  impotriva valului cind cu invazia Cehoslovaciei! Cu orice risc!

Conducatorii de azi nu au niciun curaj, au doar spaime si obediență! Nici macar testarea in masă inclusiv a vaccinatilor, stiind clar că și ei se pot infecta si transmite, nu au curajul, dar nici dorinta s-o faca desi beneficiile ar fi clare si multe vieti de romāni ar fi salvate! De! Spaime oribile că vor scadea vaccinarile, desi nu are nicio legatură testarea cu vaccinarea iar imoreuna ar opri pandemia! Daca ar fi stiut cum si ce sa vorbeasca si sa facă, lucrurile erau altfel acum!  SIGUR!”, a scris Monica Pop.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews