ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monumentul filosofului martir Mircea Vulcănescu din Piața Sf. Ștefan a fost vandalizată chiar în timp ce tinerii naționaliști de la Honor et Patria, NOI și Camarazii își propuseseră să curețe orașul de mizerii, pentru a fi însă întrerupți aberant și abuziv de către efective numeroase de Jandarmerie.

În loc să-i prindă pe cei care profanează monumente ale Capitalei, Poliția și Jandarmeria îi hărțuiesc pe cei veniți să readucă orașul la valoarea lui. Iar Primăria Sectorul 2, cea care trebuia să intervină imediat, s-a făcut că plouă. Dacă era Monumentul holocaustului la fel reacționau Poliția, Jandarmeria și Primăria?

Pagina Honor et Patria a filmat la fața locului (video mai sus) iar pagina Noi Românii prezintă situația monumentului, la această oră: „Partidul Comunist i-a pătat reputația de mare filosof ortodox, de talie europeană, inventând un "criminal de război" în așa-zisele "tribunale ale poporului", în fapt sentințe comandate pentru toți dușmanii comunismului, aruncându-l în pușcărie unde a murit ca un martir creștin.

Azi, copiii bastarzi ai comunismului, scursurile societății autointitulate "antifa", i-au pătat din nou imaginea, de data aceasta mâzgălind niște însemne pe care nici nu le cunosc.

Dar naționaliștii își cunosc istoria și își apără eroii. În doar câteva ore, monumentul lui Mircea Vulcănescu a fost curățat, pentru că noi nu permitem nimănui astfel de mizerii.

NU ÎN ORAȘUL NOSTRU!” FOTO: