ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Nechita, tată a doi copii, de trei ani și jumătate, respectiv un an și șase luni, a murit în somn, la doar 34 de ani, din cauza unui edem pulmonar, scrie BZI.

„S-a dus în somn soțul meu, având un edem pulmonar ce i-a provocat insuficiență cardio-respiratorie acută. Simțea că ceva nu este ok, dar nu a vrut sa meargă la medic. Era și epileptic, nu știa de aceste probleme.

Nu avea încredere în sistemul medical care este praf în România.

A fost operat de apendicită la Spitalul «Sfântul Spiridon», anul trecut, în ianuarie. A fost dus cu ambulanța la spital, dar a fost lăsat pe holuri toată noaptea, iar când l-au operat a doua zi mai avea puțin și dădea în peritonită. El nu voia să audă de medici și spital, era îngrozit de mizerie, când făcea efort sau mânca simțea că nu se satură cu aer, nu primea destul oxigen. Era și puțin grăsuț, tensiunea mare. Pe certificatul de deces scrie «insuficiență cardio-respiratorie acută și edem pulmonar»”, a declarat Andreea Nechita, soția bărbatului.