ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, pilot de raliu și comentator sportiv, a murit subit la doar 46 de ani. ACTUALIZARE: Marius Mioc informează: Se lăuda în 10 decembrie cu a 3-a doză (Pfizer peste 2 doze AstraZeneca): „Mi-am pus și Turbo”... (foto în bază)

Tămășescu s-a stins din viață joi seara, în timp ce se afla singur în casă. Nu a mai răspuns la telefon, iar apropiații au început să se îngrijoreze.
 
Un prieten e cel care a intrat peste el în casă să vadă ce se întâmplă și l-a găsit fără suflare.

Anunțul a fost făcut de cunoscutul jurnalist Dorin Chiotea:
 
„In lumea raliurilor Alexandru Tamasescu a fost jurnalistul iconic. Aflu ca s-a stins subit aseara, singur in casa. Avea o energie molipsitoare, era mereu cu un zambet pe chipu-i luminos. Sfarsitul lui ma socheaza si ma mahneste profund, era tanar si avea atatea bucurii de oferit”; a scris Chiotea, pe Facebook.
 
 
Cunoscuții nu știu să fi avut probleme de sănătate. Cu doar o săptămână în urmă participase la o cursă de raliuri, conform RomâniaTV. El era și membru al comunității Bikers for Humanity Romania, grup care s-a implicat și în munca voluntară de la așa-zisa Unitate de Suport Medical Bucureștii Noi - centrul de detenție Covid din carton:
 

 
Momentan nu se știe care e cauza decesului.
 
În 18 martie 2021, Tămășescu publica pe pagina sa de Facebook o fotografie cu dovada vaccinării. Pilotul s-a vaccinat cu serul AstraZeneca (FOTO). În 13 mai, același an, jurnalistul și-a făcut rapelul (dovada mai jos). El a ales ca centru de vaccinare Circul Metropolitan București.
 
Dumnezeu să-l ierte!
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

DOZA „TURBO”