ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză independentă privind decesele în maternitate a arătat că 293 de femei au murit în timpul sarcinii și în termen de șase săptămâni de la naștere între 2020 și 2022, potrivit Daily Mail.

Experții au declarat că tendința de creștere este cea mai convingătoare dovadă de până acum că eșecurile se întind acum 'în întregul sistem de maternitate' și nu este vorba 'doar de unul sau două spitale'.

Cheagurile de sânge au fost principala cauză a deceselor în rândul proaspetelor mame, urmate de Covid, boli de inimă și probleme de sănătate mintală.
 

(Fig.1 - O analiză independentă privind decesele din maternitate a arătat că 293 de femei au murit în timpul sarcinii și în termen de șase săptămâni de la naștere între 2020 și 2022. Experții au declarat că această tendință ascendentă este cea mai convingătoare dovadă de până acum că eșecurile se întind acum "în întregul sistem de maternitate" și nu este vorba "doar de unul sau două spitale". Graficul de mai sus arată rata la 100.000 de sarcini)
 
 
 
(Fig.2 - Cercetarea, realizată de MBRRACE-UK (Mothers and Babies: Reducing Risk through Audits and Confidential Enquiries), condusă de Oxford, a constatat că cheagurile de sânge au fost principala cauză a deceselor în rândul noilor mame, urmate de Covid, boli de inimă și probleme de sănătate mintală.)
 
Mai multe știri despre cheaguri de sânge AICI