ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția din Noua Zeelandă face cercetări în numele medicului legist după ce o elevă de numai 12 ani a colapsat joia trecută, în timp ce alerga într-un parc din Auckland, informează NZ Herald.

Ofițerii au fost informați despre incident, care a avut loc în afara orelor de școală, după ce fetița de 12 ani a murit la spital mai târziu în acea seară.

Cercetările inițiale sugerează că fetița „probabil a suferit un fel de eveniment medical” în timp ce alerga, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

„Anchetele poliției sunt în sprijinul medicului legist care va determina în cele din urmă cauza morții", a declarat purtătorul de cuvânt.

Fetița era elevă în clasa a opta la Colegiul Baradene al Inimii Sacre din Auckland, care se ocupă de educația a peste 1.300 de eleve de liceu, mai informează sursa citată.

Directorul școlii, Sandy Pasley, a declarat pentru ziarul amintit că nu cunoaște circumstanțele morții fetei. Ea a declarat astăzi pentru Herald că a vrut să protejeze intimitatea familiei, dar a descris ca fiind „îngrozitor” faptul că oamenii speculau pe rețelele de socializare cu privire la cauza morții ei.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews