ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Descoperire macabră într-unul dintre cele mai moderne saloane de bronzat din Botoșani. Patronul localului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineață, în incinta salonului, transmite Monitorul de Botoșani.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un electrician, chemat la sediul unde se află salonul de bronzat pentru a remedia o problemă la unul dintre aparate. Acesta a fost apelat de patron la puțin după ora opt dimineața, fiind solicitat pentru a remedia defecțiunea, iar când a ajuns la fața locului, o oră mai târziu, l-a găsit pe proprietar, considerat milionar, căzut pe podea.

Omul a crezut inițial că bărbatul leșinase, însă a văzut că nu mai respira și a apelat imediat serviciul 112.

„La fața locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a precizat medicul primar Liviu Stan, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Ulterior, cadrele medicale au stabilit cauza: acesta a suferit un infarct masiv și a decedat pe loc.