ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie într-una din familiile cu ințiativă în lumea afacerilor din județul Vrancea: s-a stins din viață Didina Mălinoiu, managerul hotelului „AmaDeus” din Focșani. Trista veste a fost făcută publică miercuri, 3 mai 2023, scrie Ziarul de Vrancea.

Printre cei care-au transmis mesaje de condoleanțe familiei Mălinoiu s-a numărat și primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

Cu regret am aflat despre disparția celei ce a fost Didina Mălinoiu, manager hotel «AmaDeus», soție, mamă și bunică iubitoare. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe!” - a transmis pe Facebook primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă. 

Conform precizărilor făcute publice de surse apropiate familiei, trupul neînsuflețit al Didinei Mălinoiu este depus la Biserica ”Precista” din centrul municipiului Focșani, iar slujba de înmormântare este programată să aibă loc sâmbătă, 6 mai 2023, la Cimitirul Nordic, mai transmite și Monitorul de Vrancea.

La finalui lunii trecute un șofer din București a făcut infarct în timp ce aștepta la stop, a transmis ProTv. Șoferii aflați în trafic s-au sesizat când prima mașină dintr-o coloană care aștepta la semafor a continuat să rămână pe loc în ciuda semnalelor prelungite ale participanților la trafic. Oamenii au cerut ajutor medical la 112.

Bărbatul se oprise la un semafor pe Bulevardul Uverturii în momentul în care i s-a făcut rău. La solicitarea martorilor, un echipaj SMURD și unul de poliție au sosit de îndată la fața locului. Din păcate pentru omul aflat la volan nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul ar fi suferit un infarct, la scurt timp după ce a oprit la semafor.

Potrivit polițiștilor, șoferul decedat avea 60 de ani și este din București. La fața locului au sosit și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală, a mai informat sursa citată.

În Argeș, o situație similară, dar reprodusă în mers: Trei mașini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în județul Argeș, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan. Bărbatul de 32 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat.

Pompierii și polițiștii au intervenit, duminică, la un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în județul Argeș. „La fața locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, șofer, în stop cardio-respirator. Nu ar fi fost un incident grav, însă bărbatul respectiv ar fi acuzat dureri în zona pieptului”, a transmis ISU Argeș, potrivit ProTv care citează News.

La rândul lor, polițiștii au precizat că trei mașini s-au ciocnit, fiind produse pagube minore.

„Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale chemate la fața locului, însă bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Argeș. Autoritățile au menționat că bărbatul decedat avea 32 de ani.

Foto din presa din Focșani: