ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un material  video apărut recent pe rumble, sunt prezentați o serie de tineri care fie au murit  subit, fie au avut probleme cardiace grave, fie complicații adverse severe. În majoritatea cazurilor este vorba despre sportivi, sau oameni fără comorbidități. Practic, au fost raportate peste este 100 de astfel de situații în doar 10 zile de presa internațională.

Autorii materialului probabil au dorit să arate că, în realitate, nimeni nu se preocupă cu adevărat de problema morților subite în rândul tinerilor,cazuri care au apărut imediat după campania intensă de vaccinare. 

De exemplu, jucătorul de hockey, Adam Walker, care a murit la 31 de ani în timpul meciului după ce a suferit un atac de cord, sau Ahmed Azaouagh, un alt sportiv, de data aceasta fotbalist, care s-a prăbușit în mijlocul meciului. 

De asemenea, este amintit și Alexandru Vagner, jucător de fotbal român care a murit la 33 de ani tot din cauza unui atac de cord. 

Tot luna aceasta, în octombrie, este amintit și un tânăr de 14 ani din Rusia, care a murit subit în timpul antrenamentelor de karate.
 
VIDEO: