ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai multe morți subite au fost înregistrate de către presa anglo-saxonă. Acestea au avut loc în Anglia, SUA și Noua Zeelandă.

Anglia: Un băiat în vârstă de 15 ani s-a prăbușit într-un restaurant din centrul orașului Liverpool, transmite Daily Mail.

Adolescentul lua masa cu familia și prietenii în momentul în care a murit brusc.

Până la sosirea echipajului medical, staff-ul restaurantului a încercat să-l resusciteze pe băiat.

El a fost transportat de urgență la spital pentru tratament, dar, din păcate, a murit.

Un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside a declarat:

"Serviciile de urgență au fost chemate la restaurantul Browns de pe Paradise Street în jurul orei 17.50, în urma unor informații conform cărora un adolescent, care se afla cu familia și prietenii, s-a prăbușit.

Un număr de membri ai publicului și personalul restaurantului au acordat asistență medicală înainte de sosirea serviciilor de urgență.

Adolescentul a fost transportat la Spitalul Universitar Regal din Liverpool, unde, din păcate, a murit la scurt timp după aceea.”

Ieri seară, un cort alb era vizibil în zona de luat masa din exteriorul restaurantului, care a fost, de asemenea, izolat cu ofițeri de poliție care stăteau de pază.

 
FOTO:
The popular Liverpool restaurant was cordoned off by police tape following the incident
 
Anglia: Un prezentator de radio a murit în timp direct, în timul emisiunii sale, în această dimineață de luni, la un post local din Suffolk, potrivit dailymail.

Tim Gough, în vârstă de 55 de ani, își prezenta emisiunea de mic dejun pentru GenX Radio Suffolk când muzica s-a oprit la jumătatea unei melodii, după o oră de emisie.

Muzica a fost reluată câteva minute mai târziu, dar domnul Gough, care vorbise cu câteva momente înainte, nu a mai revenit, iar ulterior postul a confirmat că a decedat. 
GenX Radio Suffolk a postat pe conturile lor de socializare:
 
„Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă informez că dragul nostru prieten și prezentator al micului dejun, Tim Gough, a decedat în această dimineață în timp ce își prezenta programul.Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani.
 
În Decembrie 2021, acesta posta următoarele pe Twitter:
"Nu a existat nicio problemă cu Booster-ul (Pfizer și Moderna) în familia noastră sau în cercul de prieteni, în afară de dureri de braț timp de 36 de ore.
Îți recomand să îți faci Booster-ul cât mai repede posibil și să te bucuri de vin și brânză...mă refer la a vorbi despre muncă când ești la muncă și să urmezi regulile."
 
 
 
 

SUA: Zuri Craig, finalist la emisiunea „America's Got Talent" din 2015, a murit subit, potrivit Foxnews.

Craig a participat la  „America's Got Talent" ca parte a trupei Craig Lewis Band.

Familia a făcut anunțul pe pagina de Instagram ZoReMi Entertainment a lui Craig, unde i-a adus un omagiu regretatului muzician.

Familia nu a dezvăluit cauza morții cântărețului.

 VIDEO:
Noua Zeelandă: Sărbătorirea centenarului unuia dintre cele mai mici cluburi de rugby din Noua Zeelandă s-a încheiat cu o tragedie, deoarece un jucător a murit subit pe teren, potrivit dailymail.

Potrivit New Zealand Herald, jucătorul s-a prăbușit în timpul meciului,  după ce a suferit un atac de cord.

În ciuda eforturilor ample de salvare a jucătorului, acesta a fost declarat mort la fața locului, iar meciul a fost abandonat.
 
FOTO: