ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un jucător de golf ,în vârstă de 17 ani, din Florida, a murit subit luni, în timp ce se antrena pentru un turneu, scrie Western Journal.

Tyler Erickson era elev în ultimul an la Holmes County High School și era cunoscut pentru performanțele sale atât la învățătură, cât și la atletism.

El a fost președintele de stat al Clubului Național Beta și era un talent remarcabil pe terenul de golf.

Directorul sportiv al liceului Holmes County High School, Jeff Lee, a declarat că Erickson a murit făcând ceea ce îi plăcea.

„A murit pe terenul de golf, făcând ceea ce ii place”, a spus directorul liceului.

Părinții lui Erickson au declarat că acesta a venit acasă după antrenamentul de golf de luni și, după ce a băut niște apă, a decis că vrea să se întoarcă pe teren pentru a se antrena mai mult, a relatat WMBB-TV din Panama City.

Când soarele a apus, Erickson încă nu se întorsese acasă. Părinții săi au devenit îngrijorați și au ieșit pe teren să îl caute. În cele din urmă și-au găsit fiul mort într-unul din carucioarele de golf.

Comisarul comitatului Holmes, Clint Erickson, era tatăl lui Tyler și a scris într-o postare pe Facebook că nu a fost confirmată cauza decesului.

"După ce a ajuns la spital, medicul crede că ar fi putut avea un atac de cord sau un cheag de sânge", a scris Clint Erickson. "Am cerut o autopsie”.