ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jon Niemi, un băiat de 16 ani, din Northborough,  Massachusetts, a fost găsit mort în locuința sa, relatează Western Journal.

Departamentul de poliție din Northborough a postat pe Facebook că, la doar câteva momente după ce pompierii/EMS din Northborough au ajuns la domiciliu, Niemi a fost declarat mort.

"La sosire, ofițerii au localizat persoana și au început imediat să îi acorde ajutor medical. Pompierii/EMS din Northborough au sosit la fața locului câteva momente mai târziu și au declarat ulterior că individul a decedat", se arată în postarea de pe Facebook.

Poliția a mai precizat că moartea subită a lui Niemi este, de asemenea, în curs de investigare.

"Incidentul rămâne în curs de investigare de către poliția din Northborough și detectivii poliției de stat repartizați la biroul procurorului districtual din Worcester County, deși ancheta preliminară indică faptul că moartea nu este suspectă", se arată în postare.

Deși moartea lui Niemi a fost bruscă, potrivit paginii de GoFundMe înființată pentru a ajuta la susținerea familiei sale, Niemi s-a luptat cu unele probleme de sănătate.

Cu toate acestea, moartea sa a fost totuși neașteptată.

"Nu există tragedie mai rea decât pierderea unui copil. Astăzi, familia Niemi se confruntă cu această tragedie. Jon Niemi avea doar 16 ani. Deși Jon a suferit de probleme de sănătate, moartea sa a fost neașteptată. Sperăm să reducem orice stres financiar legat de o înmormântare și alte cheltuieli conexe pentru familia Niemi, în timp ce suferă în această perioadă oribilă", a explicat pagina GoFundMe.

Comunitatea școlară a lui Niemi deplânge, de asemenea, pierderea sa, a raportat Community Advocate.

Niemi era elev la Algonquin Regional High School, iar directorul Sean Bevan a anunțat comunitatea școlară despre moartea tragică a adolescentului.

"Inimile noastre sunt alături de familia Niemi, în timp ce deplâng pierderea fiului și fratelui lor drag", a scris Bevan într-un anunț, a relatat avocatul Comunității.

"Cei care l-au cunoscut pe Jon vor experimenta cu toată forța pierderea unui prieten sau vecin", a adăugat directorul.

Prietenii de pe Facebook au deplâns, de asemenea, pierderea lui Niemi, iar o persoană a postat un omagiu adus adolescentului.

"Jon, îți va fi foarte dor de noi! Un copil atât de bun luat mult prea devreme! Te iubim și ne lipsești! Nu pot să cred că acest lucru este real, vă rog să o păstrați pe verișoara mea și familia ei în rugăciunile voastre!!!", a scris un membru al familiei într-o postare.