ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și astăzi media internaționale au raportat o serie de morți subite „inexplicabile”, pe care le redăm mai jos potrivit surselor:

ANGLIA: Un tânăr de 21 de ani, sănătos și în formă, s-a prăbușit și a murit subit într-o sală de gimnastică "fără personal", deschisă 24 de ore din 24, în timp ce paramedicii se străduiau să aibă acces la locul de desfășurare, a declarat un anchetator, potrivit bristolworld.

Henry Best tocmai terminase un antrenament cu prietena sa Holly Jones la PureGym când s-a plâns că se simte rău și s-a prăbușit brusc. În ciuda resuscitărilor, acesta a fost declarat mort la sala de sport Harbourside din Millennium Square, Bristol, la scurt timp după aceea.

Ea a mai spus că, în ciuda faptului că paramedicii au sosit la doar șase minute după ce un membru al sălii de sport a sunat la 999, a existat o întârziere suplimentară de trei minute pentru că nu era nimeni acolo pentru a-l întâmpina.

FOTO:

Henry Best (pictured with sister Hannah) had just completed a workout at PureGym when he complained of feeling faint and suddenly collapsed

ARGENTINA: Jucătorul de rugby Javier Cardoso, în vârstă de 42 de ani, s-a prăbușit pe teren și a murit în timpul ultimului meci din cariera sa, potrivit Today.

Cardoso juca în echipa de rezervă a Clubului Universitario Santa Fe: erau ultimele momente ale meciului cu Gimnasia de Pergamino, iar arbitrul tocmai îi anunțase pe jucători că era ultimul joc al meciului pe care Santa Fe era pe cale să-l câștige.

 

Cardoso s-a prăbușit la pământ în convulsii. Medicul de pe margine s-a grăbit imediat să îi vină în ajutor, dar când jucătorul a ajuns la spitalul din Iturraspe, medicii nu au putut decât să constate decesul. Jucătorii, staff-ul tehnic și conducătorii de la Universitario și Gimnasia au fost în stare de șoc, au început să plângă și să se îmbrățișeze (foto sus).

 

 FOTO:cardoso-2

Louisville: Sportivul Eric Ortiz - un fost majoret al echipei Louisville Cardinals și de 10 ori campion național - a murit în mod neașteptat în weekend. Avea doar 30 de ani, potrivit TMZ.

GymTyme All-Stars din Louisville a anunțat vestea tristă, spunând că fostul lor majoret a murit sâmbătă, amintindu-și de Ortiz ca fiind o persoană „uimitoare și autentică".

„Unul dintre sportivii, absolvenții și prietenii noștri dragi a fost chemat acasă", a anunțat luni sala sa de antrenamente.

Eric Ortiz a fost o forță atunci când s-a alăturat programului nostru. Putea să facă acrobații, tumbe, sărituri, dansuri și să joace alături de unii dintre cei mai mari atleți care au călcat vreodată pe o podea de majorete."

 FOTO:cheerleader trophy

 
ANGLIA: Drew Cockton, vedeta din Imperiul Leilor și militant LGBT, a murit acasă la vârsta de 36 de ani, a dezvăluit mama sa, potrivit The Sun.

Vedeta de televiziune care și-a prezentat afacerea cu lumânări parfumate la BBC a obținut o investiție de 50.000 de lire sterline de la antreprenorul Touker Suleyman.

Mama sa, Kate, a publicat o declarație pe Facebook în care a spus că fiul ei a murit „liniștit" acasă - la 17 luni după ce a apărut la Dragons' Den.

În declarație se putea citi: „Suntem cu adevărat, cu totul și cu totul sfâșiați de durere: iubitul nostru Drew Peter George Cockton (băiatul meu minunat) a murit liniștit acasă ieri.

„Suntem devastați dincolo de orice îndoială. Viața nu va mai fi niciodată, niciodată la fel.”
 
FOTO:

 Drew's mum posted this tribute to her son on Facebook
 
SUA: Jurnalista americană Megyn Kelly a anunțat luni, în podcastul său, că sora ei mai mare, Suzanne Crossley, a murit vineri în urma unui atac de cord, potrivit NYpost.

„Ceva foarte trist s-a întâmplat în familia mea în weekend", a spus Kelly, în timp ce vocea îi tremura la începutul podcastului său de luni de la SiriusXM.

„Sora mea a murit", a spus Kelly. „Ea avea 58 de ani. Numele ei era Suzanne Crossley și a murit vineri, brusc, în urma unui atac de cord."

Kelly, în vârstă de 51 de ani, a spus că sora ei „nu a avut o sănătate foarte bună în ultimii doi ani".

„A fost un fel de probleme una după alta", a spus Kelly. „Așa că a fost brusc și neașteptat".

Kelly a spus că, după ce a aflat vestea vineri, a mers să petreacă timp cu mama ei, Linda Kelly, și cu ceilalți frați ai ei.

„A fost foarte greu", și-a amintit Kelly. „A fost extrem de emoționant".

„După cum știu toate mamele și tații de acolo, nu aceasta este ordinea în care ar trebui să se întâmple", a spus ea.
 
 VIDEO:

SUA: Fostul secretar al Apărării Ash Carter a murit, a anunțat marți familia sa. Acesta avea 68 de ani, potrivit justthenews.

Carter, care a fost cel mai înalt oficial militar al țării în timpul președintelui Obama, a murit luni din cauza unui stop cardiac, potrivit Fox News Digital. 

O lasă în urmă soția Stephanie și copiii Ava și Will.

„Familia fostului secretar al Apărării Ashton Carter împărtășește cu profundă  tristețe faptul că secretarul Carter a decedat luni seară la Boston", a precizat familia sa într-un comunicat. „A fost un soț, tată, mentor și prieten iubit. Pierderea sa bruscă va fi resimțită de toți cei care l-au cunoscut."

Carter a fost cel de-al 25-lea secretar al apărării al țării și director al Centrului Belfer pentru Știință și Afaceri Internaționale de la Harvard's Kennedy School.

FOTO:Former Defense Secretary Ash Carter dead at 68, family says | Fox News