ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională a oferit și astăzi o serie de cazuri șocante ale unor persoane decedate subit, sau cu probleme grave de sănătate. 
 
Turcia: Un șofer de autobuz a suferit o criză subită la finalul lui septembrie dar înregistrarea video șocantă a fost dată recent publictății. Bine că era în stație. În România, azi, a murit subit un taximetrist aflat la volan. Decesul s-a petrecut la un semafor, altfel cine știe ce se mai întâmpla.
 
JOHANNESBURG - Pearl Ntombifuthi Shongwe, prezentatoarea de știri de la MetroFM, a murit în somn, potrivit ewn.

Familia ei a confirmat marți „decesul prematur" al acesteia, cu „mare tristețe". „A murit în somn", a declarat familia ei într-un comunicat, adăugând că Shongwe (35 de ani) a decedat în locuința sa din Johannesburg.
 
 
Familia lui Shongwe a cerut să i se acorde intimitate pentru a putea jeli în aceste momente dificile.
Franța: Trupa Smashing Burritos a anunțat că toboșarul lor Eric, în vârstă de 58 de ani, a murit subit chiar în timp ce cânta la un concert la Café de la Terrasse, în Marseillette, în Aude (Franța), potrivit euroweekly.

Trupa a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși vestea sfâșietoare că toboșarul Eric a murit după ce s-a prăbușit brusc pe toba sa în mijlocul celui de-al doilea set. Potrivit 20minutes.fr, bărbatul de 58 de ani a murit după ce a suferit un atac de cord.

Mai multe persoane au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței. Cu toate acestea, el a murit la fața locului.

Incidentul a avut loc vineri, 4 noiembrie, târziu, însă omagiile continuă să fie împărtășite duminică, 6 noiembrie, pe măsură ce vestea morții șocante și neașteptate a lui Eric se răspândește. The Smashing Burritos a scris pe Facebook: „Noapte tristă aseară în Marseillette, în mijlocul celui de-al doilea set, după un solo grozav, Eric s-a prăbușit pe toba lui..... nici cei prezenți, nici pompierii, nici paramedicii nu au reușit să-l resusciteze, RIP my friend. Deja ne este foarte dor de tine. Cred că deja te-ai apucat de jamming cu Jerry Garcia și Duane Alman. La revedere, frate".
ITALIA: Unei femei de origine albaneză în vârstă de 40 de ani, i s-a făcut rău în somn. Era singură acasă cu fetița ei de numai patru ani, care nici nu și-a dat seama de tragedie și a rămas liniștită în casă până după-amiază, când a sosit mătușa ei, îngrijorată pentru că sora ei nu răspundea la telefon. Fetița care și-a vegheat mama credea că de fapt mama ei doarme, potrivit Ilgiorno.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile la Vigevano, într-un apartament din Via Pergolesi, unde a fost chemată asistența medicală, care nu a putut constata decât că era deja moartă de câteva ore, și poliția, care nu a găsit nimic care să sugereze o moarte violentă. După ce s-a constatat că decesul s-a datorat unor cauze naturale, nu s-a dispus efectuarea autopsiei, iar trupul neînsuflețit a fost lăsat imediat în grija familiei pentru înmormântare. Între timp, fetița a fost scoasă imediat din apartament de mătușa ei.