ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson și Fox News s-au despărțit definitiv luni. Acum apar informații diferite cu privire la motivul și cine a luat decizia. Surse Fox News au declarat pentru un reporter de la LA Times că Rupert Murdoch însuși a luat decizia de a-l concedia pe Tucker Carlson. Murdoch l-a concediat din două motive, spun aceste surse, conform Evenimentul Zilei.

Miliardarul Rupert Murdoch, patronul Fox News, a luat decizia de a-l concedia pe Tucker Carlson din cauza ”teoriilor conspiraționiste” privind evenimentele din 6 ianuarie și a ”acuzațiilor de discriminare”. 

Între timp, alte publicații au relatat că directorul general al Fox Corporation, Lachlan Murdoch, și directorul general al Fox News, Suzanne Scott, au luat decizia.

Conform sursei citate, persoane care cunosc situația au declarat pentru Stephen Battaglio de la Los Angeles Times că Rupert Murdoch însuși a luat decizia și că a făcut-o din două motive:

În primul rând, Murdoch a reacționat la un proces intentat împotriva lui Carlson și a altor directori de către un fost producător pe nume Abby Grossberg, care susținea că este „un mediu de lucru care subjugă femeile pe baza unor stereotipuri sexiste josnice și antisemite”.

Doi, Murdoch s-ar fi săturat de ”teoriile conspiraționiste” ale lui Tucker Carlson cu privire la revoltele din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu.
 
 
 
Robert. F. Kennedy are o altă opinie, care se poate adăuga însă la celălalte două motive.
 
Candidatul la prezidențialele SUA afirmă într-o postare pe Twitter că Fox l-a concediat pe Tucker Carlson la cinci zile după ce a trecut „linia roșie”, recunoscând că televiziunile au promovat un vaccin letal și ineficient pentru a face pe placul advertiserilor lor din industria farmaceutică.
 
„Monologul uluitor de curajos al lui Carlson din 19 aprilie a încălcat cele mai mari două reguli ale televiziunii: Tucker a spus adevărul despre modul în care agenții de publicitate lacomi ai companiilor farmaceutice controlează conținutul știrilor TV și a criticat prezentatorii de știri servili pentru că au promovat vaccinuri despre care știau că sunt letale și fără valoare. Timp de mulți ani, Tucker a avut cea mai mare audiență din țară, cu o medie de 3,5 milioane de persoane - de 10 ori mai mare decât CNN. Fox tocmai a demonstrat puterea terifiantă a Big Pharma.”, afirmă Kennedy.
 
Cine este „patronul”?