ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După demisia bruscă a lui Vasile Dîncu, într-un final vom avea din nou un ministru al Apărării. Propunerea PSD este Angel Tîlvăr, fost profesor de enegleză, deputat și ulterior senator, la al doilea mandat, potrivit știripesurse.
 
Acesta a făcut o declarație luni, în care susține că este necesar să se mențină echilibrul  în țară, dat fiind contextul de la graniță: 

„La estul Romaniei exista o situatie de securitate cauzata de invazia unui stat sveran de către Rusia lui Putin, invazie neprovocata si nejustificata”, spunând că este prioritar pentru el ca românii să trăiască în  „calm și normalitate”, în actualul context.

Totodată, potrivit aceleiași surse, în declarația sa de avere, Angel Tîlvăr  susține că nu deține un teren sau o casă, doar două mașini și o șalupă. 
 
PSD urmează să trimită propunerea premierului Nicolae Ciucă, propunere care ulterior va trebui să fie aprobată de președintele Klaus Iohannis. 
 
UPDATE: 

Potrivit știripesurse, Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Angel Tîlvăr în funcția de ministrul al Apărării Naționale. Ceremonia la care acesta va depunde jurământul de învesitură va avea loc luni la ora 20:30.