ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Un securrrist francofonic care pârrrăște la Bruxelles/ Iată porrrtretul lui rrrebel/ Premier propus le Dacien”, cântă Mugur Mihăescu la începutul unei balade haioase inspirat din La vie en rose de Edith Piaf, după cum semnalează și Antena 3, fără a mai intra în detalile despre rozeta și genul fluid al lui Dacian Julien Cioloș, amintite în pamfletul video al comediantului, disponibil aici:

Mugur Mihăescu a parodiat și spoturile pro-vaccinare ale lui Cîțu

Mai mulți ex-miniștrii în frunte cu ex-premierul Florin Cîțu s-au filmat încurajând vaccinarea. Mugur Mihăescu a făcut și el un spot, în care îi parodiază pe miniștrii cabinetului Cîțu.

„Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară, un milion de oameni aruncați în sărăcie.”, spune Mugur Mihăescu în clip.

„Vaccinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanatele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat.”, a mai spus actorul.