ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CEO-ul Twitter, Elon Musk, a criticat poziția Forumului Economic Mondial privind suprapopularea, afirmând că că filosofia lor înseamnă "moartea omenirii", relatează Life Site News.

Musk a făcut aceste remarci ca răspuns la un tweet publicat miercuri de Wall Street Silver care sublinia  "agenda de depopulare" a Forumului Economic Mondial.
 
Organizația pledează pentru un control al nașterilor pe scară largă și pentru accesul la avort pentru a îmbunătăți, se presupune, condițiile sociale, în special pentru femeile și fetele din țările din lumea a treia.

Tweetul de miercuri al Wall Street Silver a inclus un scurt clip video cu proeminentul primatolog Jane Goodall, care a declarat în cadrul Forumului Economic Mondial, în timpul unei discuții de grup din ianuarie 2020, că multe dintre problemele lumii ar putea fi rezolvate dacă doar ratele populației umane ar fi reduse drastic.

"Nu putem să ne ascundem de creșterea populației umane, deoarece aceasta stă la baza multor altor probleme", a declarat ea în fața organizației.
 
"Toate aceste lucruri despre care vorbim nu ar fi o problemă dacă ar exista dimensiunea populației de acum 500 de ani."

"[P]entru referință, populația de atunci era de 460 de milioane", a subliniat miercuri Wall Street Silver. Populația globală ar fi depășit luna trecută pragul de 8 miliarde de locuitori.

Potrivit Wall Street Silver, nu "suprapopularea", ci iminenta "prăbușire a populației" pe fondul "ratelor scăzute de natalitate" va fi "adevărata problemă" pentru viitorul lumii.

Musk a reacționat la tweet, afirmând că filosofia Forumului Economic Mondial înseamnă „moartea umanității".


Musk, tatăl a 10 copii cu trei femei diferite, susține de ani de zile că suprapopularea este un mit. Anul trecut, el a numit rata scăzută a natalității "unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație".

"Nu pot să subliniez suficient acest lucru, nu există destui oameni", a declarat el pentru Wall Street Journal.

Joi, însă, Forumul Economic Mondial a intervenit pentru a-i corecta pe "teoreticienii conspirației".

Într-un tweet, Forumul Economic a distribuit un articol Politifact din iulie care încerca să înlăture teoriile conform cărora Goodall ar fi făcut aceste remarci cu referire la presupusa dezvoltare intenționată a COVID-19 în scopuri de depopulare.

Dezmințind afirmația, PolitiFact a afirmat că Goodall nu s-a referit în mod specific la COVID-19 și a spus că a făcut comentarii similare despre suprapopulare timp de "zeci de ani".

Forumul a postat apoi un link către comentariile complete ale lui Goodall.

Comentatorii care au reacționat la postarea Forumului au subliniat că, indiferent de orice teorie conform căreia COVID a fost conceput în mod intenționat pentru controlul populației, problema principală este chiar faptul că Forumul Economic Mondial și acoliții săi au susținut de mult timp o reducere drastică a creșterii populației.

"Nu acest lucru a fost contestat de Musk", a subliniat un utilizator Twitter, argumentând că "verificarea faptelor" WEF a fost "nesinceră".