ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Kievul se scaldă în libertate! Ucrainenii se adună pe plaje și se bucură de soare pe malurile Niprului, în scene inimaginabile în urmă cu câteva săptămâni, când Rusia a lansat asaltul asupra orașului.”, tirează Daily Mail care oferă și fotografiile însoțitoare ale articolului, din care spicuim:

La sfârșitul săptămânii, Kievul s-a bucurat de o căldură de 34 de grade, în timp ce locuitorii orașului s-au relaxat pe nisipul plajei sale centrale. Locuitorii Kievului au ieșit în masă pentru a profita la maximum de temperaturile de 34 de grade, sute de persoane bucurându-se de soare pe plaja centrală a orașului - la doar câteva săptămâni după ce capitala Ucrainei a fost asediată de armatele invadatoare ale Rusiei și după ce loviturile cu rachete au distrus clădiri și au ucis civili.

Imagini de pe malul râului Nipru, care traversează Kievul, arată oameni care se relaxează la soare, înoată în apă și joacă volei, iar pe malul celălalt al râului se vede linia orizontului orașului, încărcată de fumul unor incendii...