ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Singura modalitate de a ajunge la o rezolvare a conflictului ruso-ucrainean este pe câmpul de luptă. Multe războaie au fost rezolvate la masa negocierilor, dar totuși aceste negocieri au fost legate cumva de câmpul de luptă. Pentru aceasta vom sprijini Ucraina atât timp cât este necesar”.  a declarat secretarul NATO, Jens Stoltenberg, relatează la Repubblica.

Stoltenberg: a afirmat, potrivit Guardian, că obiectivul președintelui rus Vladimir Putin este de a "lăsa Ucraina în frig și pe întuneric în această iarnă".

Stoltenberg a adăugat::

„Nu trebuie să facem greșeala de a subestima Rusia. Forțele armate ruse păstrează capacități semnificative, precum și un număr mare de trupe, iar Rusia a demonstrat că este dispusă să suporte pierderi semnificative. De asemenea, au dat dovadă de o brutalitate extremă.

Următoarele luni vor fi dificile. Trebuie să ne menținem cursul.”