ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția nazistă vaccinistă în acțiune. Am încheiat anul cu imaginea bătrânului lovit de Poliția călare din Olanda cu tomfa-n cap, deschidem anul cu imagini de la protestul de azi din Amsterdam, cu câini-lupi asmuțiți năpraznic asupra protestatarilor anti-vaccinn și anti-pașaport de vaccinare. Cele câteva mii de protestatari, posibil 5000, au fost numărați de AFP, poate cea mai ticăloasă pseudo-agenție de presă a imperiului media vaccinist mondial, drept câteva zeci de manifestanți - video minciuna aici (foto mai jos).


FILMA

Militarii veterani au încercat să apere manifestanții pașnici cu un cordon de siguranță în primele lor rânduri (foto mai jos via The Sun/ Getty). Observați și în filmarea cu câinii cum apar trupele de civili care doar și-au pus pe ei gecile de Poliție și au început să lovească sălbatic cu tomfele.

Nazismul-bolșevic-vaccinist e aici. Ne vrea numai binele. După cum se vede, totul este pentru sănătatea noastră.

Iată încă un motiv să spunem NU Dictaturii Naziste Covid!

Demonstrații pentru libertatea au avut loc ieri și la Paris, Barcelona și Dusseldorf (video mai jos). 


Atenție, urmează imagini cu impact puternic emoțional:

AMSTERDAM

PARIS BARCELONA

DUSSELDORF