ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar 40 de ani, Cristian Păunescu, profesor la Școala gimnazială „Radu Popa” din Sighișoara, s-a stins subit. Anunțul a fost făcut de instituția unde Cristian preda. Conducerea a menționat faptul că profesorul a murit „pe neașteptate”.

Soția lui a transmis la rândul ei faptul că moartea lui Cristian s-a întâmplat pe neașteptate, fără să fie cunoscută cauza decesului.


„Dumnezeu să îl odihnească în pace!

(nu știm cauza decesului, cel mai probabil stop respirator, revin cu detalii despre data înmormântării, care va avea loc în satul unde el a fost fericit, Țopa, jud Mures)”, a scris Tali Iacșa, pe Facebook.
 
 
 
(Cristian Păunescu și soția lui, Teli Iacșa)
 
Conform Inspectoratului Județean Mureș, ponderea personalului vaccinat raportat la numărul total al angajaților în cadrul școlii „Radu Popa”, din Sighișoara, unde preda Cristian Păunescu, era de aproape 71,43% în luna noiembrie, 2021.