ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică, 12 noiembrie, un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, a fost înmormântat, după ce a făcut infarct la scurt timp de la o partidă de fotbal jucată cu prietenii, informează RomâniaTV. Renato trăia și lucra în Cluj-Napoca.

În 8 noiembrie, tânărul s-a întâlnit cu mai mulți prieteni ca să joace fotbal. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit. Medicii legiști au stabilit că a suferit un infarct. Decesul tânărului este surprinzător, deoarece acesta nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Tânărul lucra în Cluj, nu era căsătorit și era al doilea copil al familiei Popescu, din satul Cartiu, comuna Turcinești.

Un alt tânăr din județul Gorj a murit în Anglia. Alexandru Popa, un tânăr în vârstă de doar 32 de ani, din comuna Turburea, a murit în condiții suspecte, fiind găsit decedat în casa în care locuia, în Anglia.

Localnicii și autoritățile din comuna natală au demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit al tânărului care a murit în Anglia. Tânărul era plecat în străinătate de aproximativ șase ani și era bine văzut la locul de muncă, astfel că a fost propus să ocupe o funcție de conducere, mai informează România TV.