ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politicianul german Rainer Keller a murit subit la vârsta de 56 de ani. El era membru al Comisiei pentru cooperare economică și dezvoltare din Bundestag.

Reprezentant al SPD (PSD) în Bundestag din Wesel, Keller a decedat în mod neașteptat joi, potrivit unei scrisori a președintelui social-democrat Rolf Mützenich către membrii grupului său parlamentar.

„A fost un deputat apreciat dincolo de granițele grupului parlamentar, care a servit oamenii de la bun început și apoi și ca paramedic. Meseria sa a devenit o profesie, pe care a practicat-o cu pasiune și profesionalism și în activitatea sa de membru al Bundestagului german, începând cu 2021.Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi.”, a transmis Mützenich citat de Der Spiegel.

În Bundestag a fost ținut un minut de reculegere. „Suntem profund șocați de moartea lui subită”, a spus președintele Bundestag-ului, Bärbel Bas, într-un discurs. 

Pentru a stăpâni cât mai bine „cel de-al cincilea val coronarian” la nivel național, social-democratul pleda pentru vaccinarea generală obligatorie și un registru de vaccinare la nivel național în care să se noteze toți cetățenii vaccinați pentru a se cunoaște mai exact care sunt cei nevaccinați.

„Fără vaccinarea obligatorie cu criterii clare și fără registru nu vom ieși din situație iar vaccinarea ar rămâne doar un tigru de hârtie”, spunea Keller, citat de NRZ (foto sus).

„Îmi este greu să admit faptul că peste 70 la sută din populație este ținută ostatică de o minoritate.” El avea chiar și „soluții creative pentru oferte de vaccinare”. Răposatul propunea vaccinarea și în spațiile de testare sau în curțile școlilor.

Dumnezeu a vrut altceva.

Păcat că n-a mai trăit ca să beneficieze de strategia lui Rafila înainte de a muri subit.