ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O biserică din Texas a anulat un „spectacol de familie” cu un transsexual, după ce au aflat că era condamnat penal, transmite Epoch Times

Biserica First Christian Church, care face parte din confesiunea Discipolii lui Hristos, susține în mod deschis persoanele LGBT. Într-un pliant, biserica anunțase că Tisha Flowers, un transsexual, va fi prezent la un spectacol de familie.

Flowers este numele de scenă al lui Jaysen Kettl, care se prezintă ca un travestit gotic, ale cărui conturi de socializare includ conținut macabru.

Părinții ai fost cei care au  descoperit că Kettl a fost condamnat pentru că în tinerețe a vrut să tortureze niște elevi și să mitralieze o școală.

Printre imaginile cu Kettl care pot fi găsite online se numără una în care acesta este îmbrăcat în travesti și ține în mână un craniu roșu cu cercei cu pentagramă și o alta pe Tik Tok în care poartă un tricou cu o imagine a lui Baphomet înconjurată de o pentagramă.

O postare pe Instagram prezintă o imagine cu un craniu și un diavol care anunță un spectacol Happy Death Day.

Informația s-a răspândit rapid printre grupurile de părinți.

În 2004, Kettl, care avea 17 ani la acea vreme, a pledat vinovat de conspirație pentru crimă capitală pentru rolul său în pregătirea unui masacru în școala Vidor High School, potrivit unui articol din Houston Chronicle.

Complotul a fost dejucat înainte de a se întâmpla ceva.

Kettl și cel puțin un alt elev au descris modul în care doreau să tortureze unele persoane prin "bătutul în cuie cu mâinile de masă, prin legarea lor de copaci - înainte de a ucide anumite persoane", potrivit unui procuror citat în raport.

Vestea complotului s-a scurs către administratorii școlii și nu a fost niciodată pusă în aplicare. Poliția a găsit în dormitorul lui Kettl un rucsac care conținea cuțite, lanțuri, cuie și ciocane.

Grupurile de părinți au promis să protesteze împotriva evenimentului, pe care îl consideră dăunător pentru copii.
 
Mai jos, doamna domn Tisha Flowers „performând” în timpul unui spectacol transsexual de „drag queen”: