ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania startup ModeRNA, împreună cu Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) condus de Anthony Fauci, a trimis vaccinuri-candidate împotriva Covid-19 pe bază de ARNm la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill, pe 12 decembrie 2019, ridicând importante semne de întrebare privind spontaneitatea izbucnirii pandemiei din 2020, informează MERCOLA.

Furnizorii au fost de acord să transfere „candidații de vaccin coronavirus pe bază de ARNm dezvoltați și deținuți în comun de NIAID și ModeRNA” către cercetătorul Ralph Baric (din partea universității). 

Baric a fost un pionier al tehnicilor de manipulare genetică a coronavirusurilor, domeniu care a devenit o prioritate a cercetării desfășurate la Institutul de Virologie din Wuhan (WIV).

Baric a colaborat îndeaproape cu Dr. Shi Zhengli (poreclită „femeia-liliac”), de la WIV, la cercetări care au folosit ingineria genetică pentru a crea un „nou virus, similar virusului SARS provenit de la lilieci... care poate să treacă direct de la gazdele sale animale la oameni” (prin „gain of function”).

Se impune oferirea de răspunsuri pentru întrebări extrem de serioase, precum: Erau ModeRNA, NIAID/Fauci și Baric conștienți de faptul că noul coronavirus circula la mijlocul lunii decembrie 2019, sau știau cu mult timp înainte că un asemenea vaccin anti-Covid va fi solicitat în curând?