ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Theo Gibbs, un sportiv de 18 ani din Canada, a murit subit în somn în casa familiei sale, pe 30 decembrie, relatează Western Standard.

Gibbs și-a început cariera de baseball la Regina White Sox din prima ligă de baseball din Saskatchewan, înainte de a merge la Martin Sports Academy și la Regina Red Sox Academy. 

Antrenorul său de baseball, Frank Avilla, a anunțat moartea tânărului:
 
"Comunitatea de baseball are inima frântă de moartea lui Theo Gibbs", a declarat Avilla.

"Trimitem rugăciunile noastre și dorim familiei sale confort, pace și putere în timp ce jelesc pierderea celui mai mare fiu al lor. Deși timpul nostru a fost scurt, zâmbetul și energia lui Theo au fost contagioase".

Baseballul nu a fost singurul sport pe care l-a practicat Gibbs. În timp ce creștea, el a mai practicat  hochei la două cluburi: Regina Shamrocks și Regina Cougars.

Theo lasă în urmă pe părinții săi, Kory și Dana, și frații săi, Townes, 15 ani, și Ali, 12 ani.  El provenea dintr-o famile de pasionați de sporturi, iar părinții lui sunt profesori

Familia a mulțumit tuturor celor care au luat legătura cu ei în legătură cu decesul neașteptat al fiului lor.

"Suntem veșnic recunoscători pentru dragostea și sprijinul care ne-au fost arătate în aceste momente de o tristețe incredibilă", a declarat Dana Gibbs.

"Mulțumim tuturor celor care ne-au întins o mână. Cuvintele nu vor fi niciodată suficiente. Dragostea voastră ne ține în picioare. Ori de câte ori vă gândiți la Theo în următoarele ore și zile, vă rugăm să transmiteți un act de bunătate și să îi trimiteți dragostea voastră."

Chantel Kaufmann, prietenă de familie, a organizat un GoFundMe pentru a ajuta familia cu costurile funerare.

Până miercuri, s-au strâns peste 49.000 de dolari de la 555 de donatori, cu donații cuprinse între 10 și 1.000 de dolari.

"Nu sunt la curent cu lucrurile de tip social media, dar copiii mei mi-au spus că a fost GoFundMe numărul 1 în topul tendințelor din toată America de Nord sau ceva de genul acesta", a declarat Kaufmann.

"Asta arată cu adevărat dragostea pe care oamenii o au pentru familia lui. Este o familie grozavă, care este foarte respectată și care muncește foarte mult și ar face acest lucru cu orice preț pentru oricine altcineva. Ei știu că au ajutat în atât de multe feluri atunci când oamenii au trecut prin vremuri grele."

"Este cu adevărat foarte trist. A fost un copil grozav și este o familie cu adevărat grozavă. Chiar nu vrei să vezi că i se întâmplă asta nimănui."