ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicu Covaci, liderul legendarei trupe PHOENIX, susține că a avut printre primii COVID în România, atunci când nu se știa încă de această boală. Muzicianul a trecut printr-o răceală puternică, anul trecut în ianuarie, când a venit în țară din Spania, a scris Adevărul. El susține că virusul a fost creat în laborator și cei care au făcut asta trebuie puși la zid.

Chiar azi, premierul României Florin Cîțu i-a considerat pe „negaționiștii” covidului, care se împotrivesc măștilor și vaccinurilor drept „TERORIȘTI”: VIDEO. Derapaj major al premierului Cîțu: Cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI

Nicu Covaci a ajuns în primă fază în București și pentru că se simțea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Artistul povestește că a venit apoi în Timișoara. La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-Cov-2, dar Covaci susține că a avut simptome de COVID.

"Eu și partenera mea de viață am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timișoara. Sigur că atunci nu se știa de COVID, dar simptomele erau cele pe care le știm acum pentru acest virus. Am fost dus cu salvarea și două zile am fost internat la „Victor Babeș”. Și nu știau ce am, că e pneumonie, că e nu știu ce. Dar eu m-am luptat, sunt și scafandru, nu mă dau bătut așa ușor, deși aveam 73 de ani. Voiau să mă țină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion și am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în fața casei, am muntele în spate și sunt înconjurat de o pădure de pini", a declarat Nicu Covaci.

"Am folosit și acel medicament care se extrage din prună"

Nicu Covaci a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Avea febră mare, tușea puternic și prezenta, în general, o stare de rău. Artistul spune că s-a tratat singur în Spania cu medicamente, dar și prin terapii alternative.

"Am folosit și acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură și dacă faci de două ori pe zi respirație de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalații de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină și domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit și mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul și ăștia trebuie puși la zid, cei care au făcut virusul", a afirmat Nicu Covaci.

Nicu Covaci a fost afectat de decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo, decedat la începutul lunii, după ce s-a îmbolnăvit de Covid. "Îmi amintesc de Adi ca de un bun prieten. Era unul dintre cei mai faimoși artiști din țară. Era un munte de bărbat. De fiecare dată când am avut o problemă a sărit și ne-a ajutat în Timișoara. Între noi nu a existat invidie, am fost prieteni. Îmi pare foarte rău că nu mai e", a mai spus Nicu Covaci pentru sursa citată.