ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesele subite și neașteptate au explodat în Germania după ce a început injectarea populației vaccinului Covid în 2021, arată datele de asigurare publicate recent pentru 72 de milioane de persoane, informează dailysceptic.

Numărul de decese subite a crescut de mai mult de două ori de la introducerea vaccinului la sfârșitul anului 2020, sărind de la aproximativ 6.000 pe trimestru la 14.000 în prezent. Diferența, 8.000, înseamnă că mai mult de 80 de persoane în fiecare zi mor brusc și misterios, potrivit unui raport de pe site-ul No Tricks Zone.
 
Raportul poate fi consultat AICI.Datele bazate pe dosarele de asigurare a 72 de milioane de germani provin de la Asociația medicilor de asigurări de sănătate obligatorii (KBV), pe care parlamentarul german Martin Sichert și analistul de date Tom Lausen au forțat publicarea lor. Motivul pentru care autoritatea de reglementare a medicamentelor din cadrul guvernului german, Institutul Paul Ehrlich (PEI), nu a analizat și publicat aceste date până acum este neclar. În 2020, guvernul german a standardizat utilizarea datelor de asigurare pentru a monitoriza posibilele prejudicii cauzate de vaccinare, însă această lege nu pare să fi fost respectată.

Sichert și Lausen și-au făcut publice concluziile șocante în cadrul unei conferințe de presă luni.Profesorul Stefan Homburg, fost director al Institutului de Finanțe Publice de la Universitatea din Hanovra, a scris pe Twitter: „De când a început vaccinarea, la începutul anului 2021, decesele "subite și neașteptate" au explodat. Acest lucru este demonstrat de noile date KBV ale celor 72 de milioane de persoane asigurate".

 
Datele prin ele însele nu pot arăta dacă vaccinurile sunt implicate în creșterea bruscă a deceselor neașteptate. Cu toate acestea, datele sunt în concordanță cu rapoartele anterioare din datele de asigurare germane publicate în cadrul cererilor de libertate de informare, care au arătat că numărul de cazuri facturate de efecte adverse legate de vaccinuri care au necesitat tratament medical a explodat de peste 30 de ori în 2021, comparativ cu 2019 și 2020.

Institutul Central de Asistență Medicală a Asigurărilor de Sănătate Obligatorii a răspuns la afirmațiile din conferința de presă spunând că acestea sunt "complet nefondate" și că creșterea este o iluzie a analizei datelor rezultată din „efectul de cohortă". Martin Sichert a răspuns la aceste aspecte aici. În prezent, calitatea și semnificația datelor sunt în discuție. "Midwestern Doctor" a făcut o analiză aici.
 
Parlamentul German a început și el audieri pe această temă, după modelul Senatului SUA și al Parlamentului britanic.VIDEO:

Prof. Burkhardt, patolog, se adresează Comisiei pentru sănătate din BundestagPentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews