ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După protestul spontan de ieri din București, când s-a ocupat Piața Universității, pentru azi se anunță continuarea manifestației BARICADA VIE. Demonstranții de ieri au reclamat în principal discriminările care se produc prin certificatul de vaccinare și au cerut categoric „JOS ARAFAT!”. Astăzi s-a adăugat și scandarea „JOS IOHANNIS!”. VIDEO mai jos.

O parte din scandări au fost: „Arafat judecat pentru cei legați de pat!”, „Arafat, arestat, pentru morții vaccinați!”, „Nu vrem să fim o nație de sclavi!”, „Nu suntem cobai!”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm!”, „Libertate fără certificate!”, „OMS, afară din țară! Stop pașaportul „verde”!”, „Iohannis și cu ai lui, asasinii neamului!”, „Trădătorii!”, „Toate partidele, aceeași mizerie!”, „Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!”, „Unitate națională!”, „Doar uniți nu putem fi biruiți!”, „Vrem libertate, nu certificate!”, „O dorință sinceră, România liberă!”, ARAFAT, NU UITA, VA VENI ȘI ZIUA TA! „Masoneria - distruge România!”, JOS DICTATURA! „LIBERTATE!”.

Grupul civic Legitimă Apărare a transmis azi: Ne vedem la ora 20.00, la Universitate. Continuăm ce am început.

Pentru sâmbătă, Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului a scris: „De pe toate fronturile de luptă, oameni buni din întreaga Țară, veniți cu cea mai mare determinare să întărim Baricada Vie din Piața Universității, sâmbătă, ora 18! Frații si surorile noastre din București au dat dovadă de maximă hotărâre!”

 

Video live de la Starea de Libertate:

Alte filmări de la fața locului.

 

 

Video Legitimă Apărare: