ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul transmisiunii live de joi a emisiunii Lo Sé Todo Colombia, prezentatoarea Elianis Garrido a leșinat, iar un mesaj pe care aceasta l-a postat cu o zi înainte pe rețelele sale de socializare ar putea indica faptul că nu se simțea bine, scrie Canal.com

În primele minute ale emisiunii Lo Sé Todo, au existat momente de neliniște din cauza unei probleme de sănătate pe care Elianis Garrido a suferit-o în timpul emisiunii în direct, însă momentul nu a fost vizibil în totalitate pe ecran. Cu toate acestea, o înregistrare video a unei camere de supraveghere a surprins momentul în care Elianis a leșinat și a căzut greu pe podea.

După ce a leșinat, Elianis a fost ajutată și asistată de paramedici și, deși cauza incidentului de sănătate nu a fost dezvăluită, un mesaj postat chiar de Elianis cu o zi înainte i-a îngrijorat pe mulți și ar putea indica faptul că nu se simțea foarte bine.