ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională șochează din nou cu un lung șir de evenimente nefaste în rândul oamenilor. Noua normalitate se prezintă monstruos azi, când decesele subite sunt la ordinea zilei. Cine poate scapă doar cu un leșin.

Prezentatoarea CNA, Julie Yoo, a leșinat în timp ce era în direct, miercuri seara (9 noiembrie), potrivit asiaone.

Julie Yoo transmitea de la summitul „climatic” COP27 de la Sharm El-Sheikh, Egipt, în cadrul emisiunii Asia Tonight de la CNA, când a leșinat brusc. Coprezentatorul său Jack Board, care se afla lângă ea, a sărit apoi în ajutorul ei.

Potrivit unui comunicat al Mediacorp, Yoo se simțea „puțin indispusă din cauza deshidratării și a nivelului scăzut de zahăr din sânge". De atunci, ea a cerut ajutor medical și „se simte mai bine”. 

Compania de radiodifuziune a adăugat că Yoo se odihnește și că urma să revenă pe post a doua zi. 
 
Canalul de Twitter DiedSuddenly (Moarte Subită) prezintă colapsul unui șofer de autobuz din India:
În Malaezia un maratonist a suferit un atac de cord în tipul cursei. VIDEO:
 
Tot în Malaezia, Poliția a confirmat astăzi că trei alegători au murit în timp ce așteptau să le vină rândul să voteze în cadrul celei de-a 15-a ediții a alegerilor generale (GE15), potrivit malaysianow.

Fără a oferi mai multe detalii, inspectorul general de poliție Acryl Sani Abdullah Sani a declarat că două decese au fost raportate în Johor și unul în Kelantan.

„Aceste incidente sunt destul de supărătoare, deoarece acești alegători aveau probleme de sănătate și au murit în timp ce stăteau la coadă pentru a vota", a declarat el într-o conferință de presă la sediul poliției districtului Gombak din Kuala Lumpur.
 
În ceea ce privește moartea a doi alegători din Johor, Comisia Electorală de stat a declarat într-o declarație că ambii erau cetățeni în vârstă de 85 de ani, care au murit în centrele de votare respective din circumscripțiile parlamentare Sembrong în această dimineață.

Aceasta a declarat că Sh Juhara Syed Mohamad a murit la ora 9.30 la SMK Sultan Ismail, Johor Bahru.

„Alegătorul a murit brusc după ce a votat și a suferit de dificultăți de respirație. S-a constatat că nu se simțea bine când a venit la fluxul de vot, dar a vrut totuși să voteze", a declarat aceasta.

Potrivit comunicatului, celălalt alegător, Tuminah Ambiah, a murit la SJKC Lit Terk, Kluang, la ora 10.21.

„Ea a murit brusc înainte de a vota și a fost declarată moartă de către personalul Ministerului Sănătății aflat la fața locului", a adăugat acesta.

Între timp, șeful poliției din Kelantan, Muhamad Zaki Harun, a declarat că un agent de votare a murit în această dimineață la centrul de votare din Sekolah Kebangsaan Agama Lati din Pasir Mas.

El a declarat că Mohd Jailani Alias, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit după ce a ajuns la școală în jurul orei 8 dimineața și a fost declarat mort la fața locului. Corpul său a fost dus la Spitalul Pasir Mas pentru autopsie.

„Până în prezent, cazul este clasificat ca moarte subită, în așteptarea raportului post-mortem. Decedatul provine din Kampung Pondok Lati, iar acesta este primul caz de deces la un centru de votare din Kelantan", a declarat el reporterilor.
 
FOTO:
 Inspector-General of Police Acryl Sani Abdullah Sani speaks at a press conference in Kuala Lumpur today. Photo: Bernama
 
Mama unei fetițe de 13 ani din North Belfast care a decedat  subit a descris-o pe aceasta ca fiind „cea mai bună prietenă a mea", potrivit belfastmedia.

Caítria Osborne (13 ani) din zona Carrick Hill a murit subit pe 8 noiembrie. 

Era elevă a Colegiului Blessed Trinity și, anterior, a Școlii Primare Mercy. Mama ei, Stephanie, a declarat că fiica ei avea toată viața în față.
 
 FOTO:
 TRIBUTE: Stephanie and daughter Caítria (13)
 
Un bărbat popular din Cheshire, descris ca fiind un „gigant blând și drăguț", a murit subit în timp ce se afla în vacanță cu prietenii în Spania, potrivit cheshire.

Dave Fearnley, 68 de ani, din Warrington, se afla cu trei prieteni în Spania când a început să se plângă că se simte rău. În timp ce grupul său a ieșit în oraș, Dave, cunoscut de mulți ca "Big Dave" și "Crock", a spus că se simte "groaznic" și că va rămâne la hotel.

Când s-au întors, el le-a spus prietenilor săi cum că încă nu se simțea bine și s-a întors din nou în pat, relatează Liverpool Echo.

Când prietenii lui Dave s-au trezit a doua zi, pe 5 noiembrie, l-au găsit pe Dave mort în pat și au sunat după o ambulanță. O prietenă apropiată a familiei, Sarah Golden, a vorbit cu The ECHO în numele familiei și l-a descris pe Dave ca fiind un "gigant blând și minunat".
 
FOTO:
 
 Dave Fearnley, also known as 'big Dave' and 'Crock', was on holiday with three friends when he started complaining of feeling sick.
 
Cântărețul R&B B. Smyth, al cărui ultim single Twerkoholic Part 2 a fost lansat luna trecută, a murit vineri din cauza unei boli rare de plămâni. El avea 28 de ani, potrivit news.com.

Fratele său, Denzil, a confirmat decesul neașteptat într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a lui Smyth.

„Astăzi, cu regret, trebuie să vă anunț că fratele meu a decedat în această dimineață din cauza unei insuficiențe respiratorii, după o lungă luptă cu fibroza pulmonară", a scris Denzil în legendă.

Denzil a spus că fratele său "a vrut" ca el să facă videoclipul pentru a le mulțumi fanilor săi pentru dragostea și sprijinul lor.
 
 „Fratele meu a fost foarte încântat să vadă că mulți dintre voi ați creat provocări pentru ultimul său single lansat #Twerkoholic part 2 în timp ce se afla la terapie intensivă, i-a adus un zâmbet mare pe față."
 
 
Actrița veterană Tabassum a murit, a declarat sâmbătă fiul ei pentru Indian Express. Ea avea 78 de ani. Potrivit fiului ei, Hoshang Govil, aceasta a murit vineri seara. Decesul ei a venit ca un șoc pentru familie.
 
El a declarat: „A murit aseară, în jurul orei 20.40, din cauza unui stop cardiac, la un spital. Era absolut sănătoasă. Am filmat pentru spectacolul nostru acum 10 zile. Și urma să filmăm din nou săptămâna viitoare. S-a întâmplat dintr-o dată". El a adăugat: „Avea probleme gastro. A fost internată la un spital de aici. Ulterior a fost externată, dar a fost internată din nou ieri. A făcut două stopuri cardiace în decurs de două minute".

Și-a început cariera ca copil actor Baby Tabassum în 1947. De asemenea, a fost gazda popularului talk-show de celebrități Doordarshan Phool Khile Hain Gulshan Gulshan din 1972 până în 1993. Tabassum și-a făcut debutul în film ca copil actor cu Nargis (1947), urmat de Mera Suhaag (1947), Manjhdhar (1947) și Bari Behen (1949). Mai târziu, în Deedar (1951). Ultima sa apariție în film a fost în Swarg (1990).

Tabassum s-a vindecat de COVID-19 anul trecut, după ce a petrecut aproape 10 zile în spital. 
 
 FOTO:

tabassum covid19 coronavirus