ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă din Anglia a fost a fost arestată în fața copiilor ei și percheziționată corporal, în urma unor ponturi anonime, care susțin că femeia ar fi spus lucruri nepotrivite pe Twitter, relatează Daily Mail.

Caroline Farrow, soția unui preot catolic și mamă a cinci copii, a publicat pe Twitter un lung mesaj în care își detaliază experiența cu poliția din Surrey, după ce doi ofițeri de poliție ar fi "forțat" intrarea în casa ei pentru a o aresta luni seara.

În timp ce pregătea duminică o cină la cuptor pentru soțul ei preot Robin și cei cinci copii, doi ofițeri de poliție i-ar fi cerut să li se alăture pentru un interviu.

 
Când a întrebat "aveți un mandat", femeia a afirmat că aceștia i-au răspuns "Nu avem nevoie de unul".   

Fotografiile arată cum un ofițer pare să pună mâna pe ușa de la intrare pentru a o împiedica să o închidă, iar o alta o arată cum este percheziționată afară.
 

 This is the moment police arrived at Ms Farrow's home
 
Caroline Farrow, a journalist and mother-of-five, shared a lengthy thread online detailing her experience with Surrey Police

Disputa provine de la o serie de postări anonime distribuite pe forumurile de pe site-ul Kiwi Farms în luna iunie. Doamna Farrow este acuzată că a postat conținut "rău intenționat" și că a "hărțuit" alți utilizatori de pe platforma online.

Un purtător de cuvânt al poliției din Surrey a declarat că ofițerii au fost prezenți la adresa femeii ca parte a unei anchete privind "acuzații de comunicări malițioase și hărțuire" , adăugând că ofițerii "au confiscat o serie de dispozitive electronice".

Inspectorul-șef temporar David Bentley a declarat că dispozitivele au fost confiscate în timp ce poliția continuă să 'adune dovezi suplimentare și să efectueze o anchetă pentru a dovedi sau infirma acuzația'.

Doamna Farrow a negat vehement acuzațiile, explicând în schimb că ea cânta la orgă în timpul slujbei de la biserica Holy Angels, Aldershot, în perioada în care au fost făcute postările.

Anterior, ea a mai fost subiectul unei anchete de poliție de cinci luni în 2019 - după ce a fost acuzată că a numit o femeie transsexuală "el" pe Twitter. 

 "Am fost arestată pentru ceea ce ați numi o ceartă pe Twitter despre probleme de gen".

Ea a explicat cum ofițerii i-au confiscat telefoanele, inclusiv unele de la biroul parohial al soțului ei de alături, pe care fiul ei autist îl folosește pentru școala de acasă

Femeia a povestit cum a fost, de asemenea, scoasă afară și percheziționată înainte de a fi dusă la o secție de poliție, unde a fost ținută timp de câteva ore.

Ea a spus: "Acum un minut pregăteam cina pentru copiii mei, iar apoi mi se verificau șosetele pentru droguri.  Ce risipă absolută de timp pentru poliție.

„Mi s-au arătat apoi alte materiale pe care poliția mă acuza că le-am trimis. Niciuna dintre ele nu erau din vina mea”.

Un caz asemănător s-a petrecut în SUA, unde, un cunoscut autor pro-viață și tată a șapte copii a fost victima a unui raid al forțelor speciale SWAT, sponsorizat de Departamentul de Justiție al SUA , pentru că a oferit consiliere pro-viață în centrele de avort, relatează LifeSite News.
 
 
Mark Houck este fondatorul și președintele organizației The King's Men, care promovează vindecarea victimelor dependenței de pornografie și promovează virtuțile creștine în rândul bărbaților din Statele Unite și Europa.

Potrivit soției sale, Ryan-Marie, care a vorbit cu LifeSiteNews, el conduce, de asemenea, două ore spre sud până în Philadelphia, în fiecare miercuri, pentru a face consiliere  la două centre de avort diferite.

Ryan-Marie, care este o mamă care învață acasă, a descris cum echipa SWAT formată din 25-30 de agenți FBI a năvălit pe proprietatea lor cu aproximativ 15 vehicule la ora 7 dimineața.

 După ce au înconjurat rapid casa cu puștile în poziție de tragere, "au început să bată în ușă și să strige la noi să deschidem".

Înainte de a deschide ușa, a explicat ea, soțul ei a încercat să-i calmeze, spunându-le: "'Vă rog, am să deschid ușa, dar, vă rog, copiii mei sunt în casă. Am șapte copii în casă'. Dar ei au continuat să bată și să țipe", a spus ea.

Când a deschis ușa, "aveau puști mari, uriașe, îndreptate spre Mark și îndreptate spre mine și fel de fel de puști îndreptate în toată casa", a descris Ryan-Marie.

Când au intrat, le-au ordonat copiilor să rămână la etaj. "Scara noastră este deschisă, așa că [copiii] se aflau cu toții în partea de sus a scării care dă spre ușa din față, iar eu eram și pe scări, coborând".

"Copiii țipau cu toții. Totul a fost foarte înfricoșător și traumatizant", a explicat ea.

După ce i-au întrebat de ce se aflau în casă, agenții au spus că se aflau acolo pentru a-l aresta pe Mark. Când Ryan-Marie le-a cerut mandatul, "au spus că îl vor lua, indiferent dacă aveau mandat sau nu".

Când Ryan-Marie a protestat, spunând că este vorba de răpire, "nu poți să vii pur și simplu în casa unei persoane și să o răpești sub amenințarea armei", aceștia au fost de acord să obțină mandatul pentru ea dintr-unul dintre vehiculele lor.

În acest moment, Mark a rugat-o să îi aducă un hanorac, dar când s-a întors, îl urcaseră deja într-un vehicul.

I-au furnizat prima pagină a mandatului și au spus că îl duceau la "clădirea federală din centrul orașului Philadelphia".

"După ce l-au luat pe Mark, iar copiii țipau cu toții că este cel mai bun prieten al lor, [agenții FBI de pe veranda ei] s-au cam înmuiat puțin. Cred că și-au dat seama ce se întâmpla. Sau poate chiar s-au uitat la mandat", a explicat Ryan-Marie. "Păreau destul de rușinați de ceea ce tocmai se întâmplase".

Ca urmare, mama care a învățat acasă a spus că copiii ei erau "foarte triști și stresați. Așa că am contactat deja câțiva psihiatri sau psihologi pentru a încerca să ne ajute să trecem peste asta. Nu prea știu ce va ieși din asta când vezi arme îndreptate spre tatăl tău și mama ta în casa ta când te trezești dimineața", a spus femeia.

Featured Image