ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Țineți minte în 2019 cum se prăbușeau oamenii pe stradă în Wuhan? Atunci era minciună, dar acum prăbușirile bruște ale unor oameni sînt parte din #NoulNormal. Acum și la înmormîntarea reginei Angliei, cînd un ostaș din garda de onoare s-a prăbușit. Să fim bine înțeleși: Nici o legătură cu vaccinarea anticovid! În garda de onoare a reginei sînt aleși mulți bolnăvicioși! #Edoarocoincidență”, ne scrie activistul pentru drepturile omului Marius Mioc. Scenele amintite de el s-au petrecut chiar azi la Vaslui:

Scene cumplite pe Bulevardul Republicii din municipiul Vaslui! O operațiune dramatică de salvare s-a derulat timp de o oră, astăzi, sâmbătă, 17 septembrie 2022, chiar în stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, după cum informează publicația locală Vremea Nouă:

„O femeie de 66 de ani, care se îndrepta către autoturismul parcat pe marginea străzii, a căzut din picioare. Pentru că și-au dat imediat seama că femeii i se făcuse rău, oamenii din jur au sunat la Ambulanță. La fața locului a sosit în scurt timp o autospecială de la SAJ Vaslui, dar și un echipaj TIM de la SMURD. Femeia se afla deja în stop cardio-respirator, în momentuil în care s-au pornit manevrele de resuscitare.

Citiți și A căzut moartă în plină stradă. Profesoara de limba română Elena Roată din Târgu Jiu a murit în brațele echipajelor de SMURD și Salvare. Se vaccinase „anti-Covid” pe 24 octombrie 2021. DECESUL SUBIT AL ZILEI

Polițiștii au sosit, de asemenea, la fața locului, dirijând circulația, întrucât operațiunea de salvare s-a prelungit aproape o oră, timp în care cadrele medicale au sperat să o poată readuce la viață pe femeie. Totul a fost însă în zadar, iar, într-un final, a fost declarat decesul”, mai informează sursa citată, furnizând imaginile foto/video de aici.

Noi am avertizat din mai 2021: ROMÂNII VOR CĂDEA CA MUȘTELE!

VIDEO Vremea Nouă: