ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comedianta Heather McDonald, care îi ironiza la spectacolele de stand-up pe nevaccinați, a căzut la pământ în timpul unui spectacol, transmite Daily Mail. „Sunt super-vaccinată și nu mi-a mai venit perioada”, glumea ea, cu referire la studiile care arată schimbări ale ciclului menstrual după administrarea vaccinului anticovid.

McDonald abia își spusese a doua glumă a serii înainte de a cădea pe podea și de a avea nevoie de îngrijiri medicale.
 
ACTUALIZARE 12.02.2021: Potrivit unei știri YahooNews de vineri, 11 februarie, comedianta a suferit o fractură craniană în urma căzăturii. În urmă cu două zile a apărut și filmarea cu glumeața pe tema vaccinării „salvatoare” în timp ce lua numele Domnului în deșert (Porunca a 3-a). VIDEO MAI SUS

Comedianta în vârstă de 51 de ani a împărtășit actualizări cu fanii ei pe Instagram în urma incidentului, care a fost raportat inițial de TMZ.

Cea de-a doua glumă a lui McDonald din spectacol a fost despre nevaccinați, ironizându-i astfel:

„Sunt vaccinată, dublu vaccinată, triplu vaccinată... și vaccinată împotriva gripei...și nu am luat COVID și clar Iisus mă iubește cel mai mult!”

În urma rostirii replicii, Heather s-a prăbușit și a rămas întinsă pe podea.

Publicul și-a dat seama că acțiunea nu făcea parte din numărul ei de abia după câteva momente, astfel că spectatorii au sunat la serviciul de ambulanță.

Apelul la 911 cu privire la incident a inclus menționarea unei potențiale convulsii, iar o ambulanță a fost trimisă la sala spectacolului.

McDonald a refuzat ambulanța și, în schimb, a rugat-o pe cumnata ei, care era prezentă la spectacol, să o ducă la un spital local.

Ea a declarat pentru mass-media că a avut o senzație de amețeală chiar înainte de prăbușire și că nu a mai avut niciodată în trecut o astfel de senzație în timpul unui spectacol.

Comedianta a mai menționat că, deși a fost supusă unei tomografii computerizate și a fost supusă altor teste de diagnosticare, cadrele medicale nu au reușit să indice cauza incidentului.

McDonald a exprimat că o durea capul și că se simțea obosită, dar că în rest se simțea bine.

De asemenea, ea a declarat că nu era fericită că a trebuit să își încheie show-ul într-un mod atât de abrupt.

Comedianta a ținut să remarce faptul că a fost vaccinată împotriva COVID-19 și că nu a suferit în trecut de vreo boală.
 
Vestea despre prăbușirea lui Heather McDonald vine în același weekend în care Chelsea Handler, gazda emisiunii „Chelsea Lately", a fost nevoită să anuleze mai multe spectacole de stand-up în Oregon din cauza unor probleme medicale nespecificate. Ea își denumise seria de spectacole „VACCINATED & HORNY” (Vaccinată și Excitată).

„Am avut o sperietură la spital. Nu am COVID și sunt bine, dar a trebuit să-mi reprogramez spectacolele", le-a spus Handler, în vârstă de 46 de ani, fanilor într-un videoclip de pe patul de spital, potrivit revistei People, citată de YahooNews.

Video de după lovitură cu Heather McDonald, la TMZ. Foto: