ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Asupra clasei politice românești, sau mai bine spus, a a ceea ce a mai rămas din ea si asupra fiecărei instituții a statului s-au dezlănțuit valuri de atacuri, multe organizate chiar din interior. Numai că, departe de a fi vorba de acțiuni răzlețe, toate aceste atacuri sunt cât se poate de bine coordonate și foarte puternic susținute financiar,  scrie jurnalistul Cătălin Tache in national.ro.

Potrivit jurnalistului, „parte a structurilor informative, cel puțin cele rămase atașate păstrării identității naționale, nu se sfiesc sa-l identifice în spatele operațiunii fără precedent de destabilizare a unor instituții vitale pentru buna funcționare a țării pe miliardarul George Soros”. 

„Asa după cum reiese din informațiile intrate  în posesia noastră, Soros  aruncă tot mai mulți bani pentru a-și păstra "reduta” românească, pe  lângă tradiționalele sponsorizări  a "păienjenișului” de ONG- uri recurgând acum la cumpărarea cu totul  a unor lideri români . Iar "shopping”-ul se desfășoară prin acordarea , în ultimele  luni, printr-un canal binecunoscut de structurile  de contrainformații,   mai ales că este legat de Palatul Cotroceni,  a unor carduri bancare "no limited” garantate de imperiul financiar sorosist  cu care se pot goli bancomatele, la propriu… Iar   mulți politicieni  români ar fi acceptat  un CEE TRUST BLACK , de pe care scot bani "fără număr” de la orice bancomat din lumea asta…”, susține Cătălin Tache. 

„Însă cum majoritatea structurilor din sistemul de securitate națională s-a regrupat în ultima vreme pe poziția "#rezist” în fața cântecului de sirenă sorosist, coordonatorii operatiunii au ajuns să se bazeze pe "rămășițele” de la "Doi s’un sfert”, care au făcut ce știau ele mai bine, punând-o de o "lăbăreala” de zile mari. Pentru ca, la doar cateva ore dupa ce dezvăluiam banuielile ca documentul "TelDrum”, prezentat drept un raport intern al "Doi s’un sfert” s-ar putea sa fie un simplu "papirus” aparut din neant si aruncat pe piata dupa intalnirile de taina dintre "puii de Vulpe” ai lui Virgil Ardelean, iata ca Directia Generala de Protectie Interna a confirmat oficial ca un astfel de document pur si simplu nu apartine serviciului secret al ministerului de Interne.

Singura știre care a rivalizat cu isteria din politică si din Justitie in ultimele zile a fost cea a incidentului de la Marsul Normalitatii de la Cluj Napoca. Atunci cand, dupa cum oficial a instiintat Jandarmeria Romana, ar fi avut loc un act de provocare vadita, pe un fond oricum tensionat, cu activista LGBT facand un "rol” ieftin. Pentru ca, in paralel, tocmai ce avea loc, in premiera in Transilvania, o galagioasa manifestatie stradala a "lesbienelor si homosexualilor din Ardeal”. Manifestatie LGBT care a fost sprijinita in mod direct, logistic si financiar, tocmai de catre una dintre fundatiile lui George Soros. Si daca interventia procedurala ca la carte a  jandarmilor a stins din fasa scandalul mult asteptat de catre unii, rapoartele contrainformative  arata un risc crescand privind, in cel  mai scurt timp, "deturnarea” unor manifestatii publice. Foarte posibil cu ajutorul acelorasi black card-uri CEE TRUST…”, conchide jurnalistul.