ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Este o zi tristă pentru mine.", scrie profesorul Cătălin Amieroaie despre decesul subit al unui tânăr cunoscut. Redăm integral postarea sa întristătoare:

"Adrian ar fi împlinit 27 de ani luna aceasta, dar nu a mai apucat.
L-am avut elev doi ani, între 2013-2015. Îmi aduc cu drag aminte de el. Era un băiat foarte liniștit, respectuos, avea și note frumoase. Îmi era tare simpatic.

Astăzi, am primit un mesaj de pe contul lui. M-am bucurat căci nu mai vorbisem de ani buni cu el. Numai că nu era el. Era dna Stoian, mama lui. O mamă îndurerată care și-a pierdut singurul copil, cea mai mare bucurie a vieții ei.
Mă urmărește pe Fb, și vrea ca strigătul ei de durere să îi fie auzit de cât mai mulți, spre luare aminte.

Am întrebat-o ce s-a întâmplat.

Răspunsul a venit sec: inima. I-a cedat inima. 

Medicii nu i-au oferit prea multe explicații.

Mi-a mai zis că își făcuse două doze de faizăr în decembrie 2021. Veneau sărbătorile.
A fost o perioadă foarte grea atunci pentru noi toți, cei necapsați. Nu aveam voie să intrăm aproape nicăieri. Eram tratați ca niște paria ai societății, de unii chiar considerați teroriști.

Părinții, neîncrezători în experții și specialiștii ăștia mercenari, l-au rugat să nu o facă.
Presiunea socială însă a fost atât de mare, încât Adrian a cedat, nu a mai ținut cont de sfatul părinților. A vrut și el să se bucure de micile plăceri ale vieții, de care cei necapsați erau privați. Dacă ar mai fi rezistat încă 2-3 luni, poate că astăzi nu aș mai fi scris aceste rânduri triste.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în lumina, pacea și bucuria Împărăției Sale!
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", conchide autorul pe Facebook.