ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am centralizat pentru cititorii ActiveNews o serie de mărturii despre efectele adverse grave al vaccinurilor Covid, în special decese, din mai multe colțuri ale lumii: Europa de Est și de Vest, Marea Britanie, SUA, India, Coreea de Sud, Hong Kong și altele. Cei care încă mai cred că vaccinurile experimentale „sunt sigure și eficiente” ar trebui să citească de două ori acest articol.
 
35 de călugărițe dintr-o mănăstire benedictină situată în nordul statului american Kentucky au fost vaccinate în luna februarie cu un ser Covid bazat pe ARN mesager, relata la sfârșitul lunii LifeSiteNews.
 
La două zile după injecție, două maici au murit și alte 26 au făcut boala împotriva căreia s-au „imunizat”. Și pe care nu aveau de la cine să o dobândească, în condițiile în care mănăstirea fusese complet închisă în timpul pandemiei, iar primii vizitatori au fost cei care au adus vaccinul, după cum relevă Brown Pelican LA

În aceeși dată - 25 februarie - în care apărea vestea îmbolnăvirii călugărițelor benedictine în presa americană, dr. Monica Pop posta pe Facebook afirmația că cei care fac Covid după vaccinare fac boala din cauza vaccinului, aceasta fiind una dintre reacțiile secundare. Cu alte cuvinte, unii oameni se leagă la cap fără să-i doară. Aceia sănătoși și nesusceptibili de a face boala. 
 
Pe de altă parte, oameni de toate vârstele care nu cedează ispitei vaccinării, dacă au o constituție robustă, trec prin boală și se recuperează, imunizându-se pe cale naturală. Cea mai grăitoare dovadă în acest sens este povestea unei călugărițe în vârstă de 117 ani din Franța, care, după toate tiparele mainstream media, s-ar fi încadrat la persoane vulnerabile, a căror vaccinare ar fi prioritară „pentru siguranța” lor. Ei bine, chiar și la această vârstă, maica André și-a revenit după ce a trecut prin boală, având și o atitudine fermă în fața bolii și chiar a morții. Aceasta a mărturisit televiziunii franceze BFM că nu i-a fost frică de coronavirus pentru că un adevărat creștin nu se teme de moarte, ea personal dorindu-și chiar să se revadă în viața de apoi cu cei dragi deja trecuți dincolo. Spre deosebire de jurnaliștii BFMTV, despre care am aflat deunăzi că petreceau clandestin la restaurant, după ce făcuseră elogiul restricțiilor în emisiunile lor. Nu ne deranjează că s-au dus să sprijine gastronomia franceză, ci că erau plătiți să îi îndemne pe semenii lor să stea acasă.
 

Dar să nu ne gândim doar la cazuri îndepărtate, din Europa occidentală ori din SUA! Mai aproape de noi, un medic de la o clinică din Polonia a murit după ce s-a vaccinat cu serul Comirnaty produs de Pfizer și distribuit inclusiv în România de Crăciun. VIP Clinic a postat în 16 februarie 2021 anunțul morții subite a doctorului Witold Rogiewicz, care se vaccinase în fața camerelor de filmat, pentru ca mai apoi să moară noaptea în somn de „insuficiență cardiacă”, în mod cu totul neașteptat pentru colegii și cunoscuții săi. De vreme ce ne aflăm în Europa de Est, o întrebare bună ar fi dacă VIP Clinic și-a condiționat în vreun fel angajații să se vaccineze pentru a continua să profeseze. Știm că deja acest gen de șantaj se practică și în țări mai civilizate, precum Israelul, unde angajații unei fabrici de automobile smart nu se mai pot întoarce la locul de muncă dacă nu prezintă dovada vaccinării.
 
În cazul doctorului Rogiewicz avem motive temeinice să credem că nu a fost nevoie de nici o presiune, dat fiind că era un propovăduitor al vaccinării, care a dorit să arate pe propria-i piele cât de „eficiente” sunt serurile experimentale. El s-a filmat primind doza Pfizer ce urma să-i fie fatală, în timp ce făcea glume la adresa scepticilor. El i-a îndemnat să-l contacteze pe Bill Gates prin intermediul corpului său, devenit o antenă 5G, și a zis că nu poate vorbi prea mult deoarece era pe punctul să dobândească și el autism la fel ca alți vaccinați, potrivit surselor citate de JosBotnița.ro. Din păcate pentru el, nici 5G-ul și nici autismul nu puteau să-l reducă la tăcere la fel de bine ca unul dintre efectele secundare consemnate în prospectul produsului Comirnaty: moartea.   


Să ne uităm care este situația și pe continentul asiatic! Un articol de la începutul lunii februarie ne anunța că, la două săptămâni după ce vaccinarea a fost temporar sistată în India, cel puțini 19 lucrători din domeniul sanitar au murit după ce se injectaseră cu seruri anti-Covid. 

O relatare de pe 1 martie din presa indiană ne dezvăluie cazul unei lucrătoare medicale de 35 de ani din Sanath Nagar, care a murit la doar trei zile după injectarea cu a doua doză de vaccin Covid. Cu toate acestea, autoritățile medicale din statul indian Andhra Pradesh se încăpățânează să nu recunoască legătura dintre vaccinare și deces, în lipsa unei dovezi mai convingătoare decât decesul. 

O zi mai târziu, ni se relatează cazul unui bărbat de 45 de ani, șoferul unui medic din statul indian Maharashtra, care a murit la scurtă vreme după ce a fost injectat cu a doua doză de vaccin Covid. Familia acestuia afirma că era perfect sănătos când a plecat dimineața de acasă pentru a se vaccina, a primit injecția pe la ora 11, iar la scurt timp după aceea bărbatul s-a plâns de amețeală. Era încă monitorizat în sala de așteptare a centrului unde primise vaccinul și a murit în drum spre spital. 
 
Pe 3 martie, agenția Reuters relata despre două decese post-vaccinare în Coreea de Sud, unde a fost folosit vaccinul AstraZeneca. 

Tot pe 3 martie a avut loc o întâlnire de urgență a Comitetului de experți pentru evaluarea evenimentelor clinice în urma vaccinării Covid-19 din Hong Kong, care a stabilit în unanimitate că pacientul care suferise un atac de cord pe 28 februarie, la două zile după administrarea vaccinului chinezesc, a murit dintr-o „coincidență”. 
 
Puteți citi mai multe mărturii de acest fel pe unul dintre grupurile de Facebook unde supraviețuitorii - sau rudele decedaților - își povestesc propriile experiențe legate de efectele secundare ale vaccinurilor Covid. Unul dintre moderatorii grupului Facebook COVID-19 Vaccine Side Effects spunea că un alt grup similar a fost șters de către rețeaua lui Mark Zuckerberg și le recomanda utilizatorilor să creeze un grup de Telegram cu aceeași denumire pentru a avea unde continua discuția în caz că vor fi cenzurați de Facebook. 
 
 
Britanicul Dave Ward se plângea pe acest grup de moartea subită și neașteptată a unei rude apropiate, la doar câteva ore după injectarea cu serul Pfizer, și le dădea cititorilor săi sfatul ca, indiferent de opinia pe care o au față de vaccinare, să își culeagă singuri informațiile și să decidă în cunoștință de cauză, lăsând deoparte propaganda făcută de mainstream media. Spre deosebire de românii care repetă ca morile stricate „informați-vă doar din surse oficiale”, Dave pățitul le spune oamenilor „stay clear of main stream media” - feriți-vă de presa oficială!

Nu este neapărată nevoie să stați pe Facebook pentru a afla cazurile de efecte adverse grave ale vaccinurilor Covid. Există și pagini web care centralizează astfel de mărturii. De exemplu, Prezi.com a adunat 50 de cazuri de decese post-vaccinare. 

Un articol al doctorului Vernon Coleman, autor a peste 100 de cărți vândute în milioane de exemplare în Marea Britanie, a adunat într-un articol de presă peste 30 de mărturii despre reacții grave la vaccinarea Covid începând cu data de 5 februarie 2021, cu actualizări în fiecare vineri a săptămânilor următoare. Articolul este intitulat „Câți oameni sunt uciși de vaccinuri”.

Autorul își îndeamnă cititorii să îl urmărească pe BrandNewTube, o platformă video pe care a ales-o ca alternativă la canalul YouTube controlat de cenzura Google. Urmăriți mărturiile doctorului Vernon Coleman despre pandemie și nu numai la această adresă sau în videoclipul de mai jos, publicat chiar astăzi. Întrebarea realizatorului este: câți dintre cei care au fost injectați cu serul anti-Covid vor mai fi în viață până de Crăciun?