ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost reținut miercuri seara de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru luare de mită.

El va fi prezentat joi Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, conform Agerpres.

În același dosar, constituit ca urmare a unei sesizări formulate în 2016, procurorii au mai dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Loredana-Claudia Radu, avocat în Baroul București, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiar al unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii 18/1991.