ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Arcăleanu, prim-vicepreședintele Organizației municipale al PNL Vaslui, a afirmat după numirea în funcție a lui Nelu Tătaru, că alegerile au fost fraudate- ”Cea mai neagră zi din istoria PNL”.

Arcăleanu a declarat într-un comunicat de presă că: A fost un proces electoral fraudat, fără măcar a se face eforturi de a masca acest lucru. Și mai grav de atât, putem spune că această fraudă a fost girată prin prezență de către domnul prim-ministru Florin Cîțu. După cum am anticipat acum două zile, gruparea condusă de Nelu Tătaru s-a asigurat că poate controla voturile. Este inacceptabil că buletinele de vot au fost împărțite, încă de la început, în interiorul unei mape care conținea, de asemenea, și moțiunea lui Nelu Tătaru. Astfel, nu avem nicio garanție asupra faptului că buletinele de vot nu au fost falsificate, citează Agerpres.

"Este inacceptabil ce s-a întâmplat și, dacă am lăsa lucrurile așa, am avea în următorii patru ani un lider al PNL Vaslui, ilegitim, care știe că poate să își țină scaunul cu forța pentru cât timp își dorește el. Acest lucru nu ar însemna altceva decât distrugerea PNL Vaslui. Faptele de astăzi ale grupării lui Nelu Tătaru rămân, cu siguranță, ca o pată neagră pe imaginea PNL Vaslui, o pată pe care va fi foarte greu să o ștergem. Acesta a ales să umilească public organizația doar pentru a rămâne în scaun.

PNL Vaslui este, în fond, o organizație cu oameni capabili, performanți, liberali adevărați. (...) Le promit tuturor vasluienilor, dar în special colegilor mei din PNL Vaslui, că mă voi lupta astfel încât situația să nu rămână așa. O organizație sănătoasă este întotdeauna mai puternică decât un șef abuziv și grupul lui de interese, chiar dacă sunt susținuți de prim-ministrul țării", a mai precizat Arcăianu.

Fostul ministru al Sănătății a beneficiat de suținerea premierului Florin Cîțu, care le-a transmis delegaților că Nelu Tătaru ar fi cea mai bună alegere pentru organizația liberală din Vaslui.