ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Fostul principe Nicolae al României s-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder. Cei doi apar ca participanți la funeraliile Regelui Mihai în programul anunțat în această seară, de Casa Regală. Și sunt trecuți ca domnul și doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, informează stiritvr.ro.

Ceea ce confirmă, indirect, informația vehiculată deja în presa din România în ultimele zile despre cununia civilă a celor doi.

Fostul principe și-a anunțat în vara acestui an logodna cu Alina Maria Binder, iar Casa Regală a transmis că Regele Mihai și-a dat acordul pentru viitoarea căsătorie.

În august 2015, lui Nicolae i-a fost retras titlul de principe și a fost exclus din linia de succesiune.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a postat pe Facebook un mesaj emoționant după moartea bunicului său.  „Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat!
Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.

Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp.
Odihnește-te în pace!”