ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„House of Cards”, serial politic care prezintă viața la Casa Albă, va ajunge la final, odată cu încheierea sezonului șase. 

Anunțul creatorilor popularei serii vine la nici 24 de ore după ce Kevin Spacey a ajuns în centrul unui scandal sexual, în urma căruia a recunoscut că este homosexual, scrie publicația The Independent.

Deși compania Netflix, producătoarea serialului, susține că decizia a fost luată cu câteva luni în urmă, anunțul vine la mai puțin de o zi după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey, care interpretează rolul lui Frank Underwood în serial, că i-ar fi făcut avansuri sexuale când acesta avea 14 ani.

Într-un comunicat de presă, Spacey s-a declarat „șocat” de poveste, precizând că nu își amintește episodul, întrucât au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. „Dacă m-am comportat cum spune el, atunci îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce trebuie să fi fost comportamentul inadecvat al unui bețiv. Îmi pare rău că a purtat cu el aceste sentimente, de-a lungul anilor”, a mai transmis el.
 
„Scandalul Spacey„ a agitat producția ''House of Cards'', iar Netflix și Media Rights Capital, producătoarea serialului, au asigurat într-un comunicat că sunt "profund îngrijorați" de acuzațiile lansate împotriva actorului principal.

"În urma dezvăluirilor, responsabilii celor două companii au ajuns luni seară la Baltimore (unde se filmează serialul) pentru a se întâlni cu castingul și echipa de filmare, pentru a-i asigura că sunt în siguranță și sprijiniți. După cum se știe, Kevin Spacey nu participă în aceste momente la filmări", se arată într-o notă publicată de cele două companii.