ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovici va avea oficial permisiunea de a juca la US Open la sfârșitul acestui an, după ce Senatul a votat încetarea restricțiilor Covid. Președintele Joe Biden urmează acum să semneze proiectul de lege, confirmând că toate măsurile rămase vor fi abandonate. Aceasta vine după ce lui Nole i s-a interzis intrarea în țară pentru a juca la Indian Wells și Miami la începutul acestei luni, potrivit WUSFNews. 

Djokovic a primit vestea pe care o aștepta- va putea intra oficial în America, nevaccinat, în cursul acestui an. 

Miercuri, Senatul american a adoptat un proiect de lege care va pune capăt oficial tuturor restricțiilor rămase în doar șase săptămâni - suficient timp înainte de începerea US Open la sfârșitul lunii august. Anterior, toți cetățenii străini care intrau în America trebuiau să prezinte dovada de vaccinare.

Întrucât Djokovici- care a consituit REZISTENȚA în lumea sportului față de restricțiile și dictatura COVID-  numărul 2 mondial a ratat US Open de anul trecut, precum și turneele Masters de la Indian Wells, Miami și Cincinnati.