ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziarul New York Times scrie despre protestele din ultimele zile din România,  lansând în același timp un sondaj în care îi întreabă pe români dacă au experimentat și simțit corupția din țară.

Pe site-ul cotidianului american mesajul este adresat inclusiv în limba română, iar chestionarul este de asemenea tradus. Iată cum suna preambulul:

"Noul guvern al României se confruntă cu intensificarea unei mișcări de protest împotriva unor măsuri considerate permisive față de corupție. The New York Times vrea să colecteze mărturii din partea românilor care au simțit efectele corupției. În ce fel corupția vă afectează viața? Ați fost victimă sau martor la fapte de corupție la servici sau în timpul liber, la medic, în educație sau în alte domenii? Este posibil să vă folosim mărturiile într-un articol viitor,"  sun[ invitatia celor de la New York Times.