ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


New York renunță la purtarea măștii în interior, deoarece cazurile de Covid-19 și spitalizările continuă să scadă în tot statul, a declarat miercuri guvernatorul Kathy Hochul, conform CNBC.

"Nu am terminat. Dar aceasta este o tendință într-o direcție foarte, foarte bună și de aceea ne apropiem acum de o nouă fază a acestei pandemii", a spus Hochul.

Guvernatorul Kathy Hochul a anunțat că, începând de joi, mandatul privind măștile de interior în statul New York va înceta.

Totuși masca va rămâne în vigoare în unele locuri precum: centrele pentru persoanele fără adăpost, centrele de sănătate, azilurile de stat, instituțiile corecționale, școlile și grădinițele.

Guvernatorul a declarat că cerințele privind măștile de interior vor fi lăsate acum la latitudinea orașelor, comunelor și întreprinderilor din întregul stat.