ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Locuitorii din New York s-au adunat pentru a doua oară în această lună în Piața Foley din Manhattan pentru a protesta împotriva obligativității vaccinurilor, scrie Epoch Times.

Profesorii newyorkezi și alți angajați ai Departamentului de Educație au fost obligați de autoritățile orașului să facă vaccinul anticovid.

Mandatul ar fi trebuit să intre în vigoare la 27 septembrie, dar a fost blocat temporar de un judecător federal la 24 septembrie. Cu toate acestea, o comisie federală de apel s-a pronunțat în favoarea mandatului cu câteva ore înainte ca acesta să înceapă.

The Epoch Times a discutat cu unii dintre organizatorii protestului.

"Mișcarea este în creștere, numărul adepților mei continuă să crească și tot mai multe persoane mă contactează, cerându-mi ajutorul", a declarat Jo Rose, co-organizator.

"Va continua să crească pentru că există oameni care sunt dispuși să își piardă mijloacele de trai pentru a-și păstra libertatea."

"Vom aduce mai mulți oameni puternici, pe care încă nu-i pot numi, care vor veni [din] afara statului pentru a ne ajuta aici, în New York."

Kevin Peters, co-organizator al mitingului, crede că mandatele de vaccinare nu sunt doar o problemă de sănătate.

"Acesta este un punct de cotitură, un moment al adevărului pentru noi toți. Ei încearcă cu adevărat să împingă această agendă mai departe și tot mai mulți oameni văd, clar ca lumina zilei, încotro se îndreaptă acest lucru", a declarat Peters.

"Nu este vorba doar despre sănătate, ci despre control, este vorba despre supraveghere, despre tiranie și despre restructurarea întregii noastre economii, a sistemului de sănătate și a sistemului de educație."

"Instagram ne închide, aveam 17.000 de persoane care ne urmăreau, iar contul nostru a fost închis", a adăugat Peters.

El a spus că au început un nou cont de Instagram și au revenit în două săptămâni la 7 sau 8.000 de urmăritori.

Într-o declarație din 25 septembrie, guvernatoarea Kathy Hochul, o democrată, a declarat că statul ar putea recurge la folosirea membrilor Gărzii Naționale pentru a înlocui lucrătorii din domeniul sănătății care nu au făcut vaccinul COVID-19.

"Te face să te întrebi dacă nu cumva acesta a fost planul de la bun început", a spus el.