ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trista veste a fost făcută publică prin intermediul unei postări activată luni seară 27 martie 2023 pe contul de facebook al primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, fost coleg de serviciu la Garda Financiară Vrancea cu regretatul dispărut, economistul Iancu Benguș, potrivit ZiarulDeVrancea. 

„Iancu Benguș a fost un coleg de care mă leagă amintiri și experiențe profesionale de care îmi amintesc cu nostalgie!Ne va lipsi tuturor!Sincere condoleanțe familiei!” scrie în mesajul său primarul Cristi Valenin Misăilă.
 
„Durerea noastră e infinită, dar nu putem decât să acceptam Soarta ce i-a fost dată. Ne rugăm acum pentru sufletul lui, să-și găsească calea în Lumină, să se regăsească cu cei dragi, plecați de mult dintre noi și să se reîntregească cu Tatăl. Drum bun, tată și bunic! Ne vom ruga pentru tine și te vom păstra în sufletele noastre până ne vom reîntâlni!”

Va fi depus în seara asta, după orele 20.00, la Biserica Nașterea Maicii Domnului – Săpunari, de pe Str. Simion Bărnuțiu (lângă Tribunal). Înmormântarea va avea loc joi, 30 martie, la Cimitirul Nordic”, este anunțul pe care l-a transmis familia regretatului Iancu Benguș, pentru Monitorul de Vrancea.