ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acuzat de presa încolonată în fața stăpânului Covid-19 de „derapaje” și chiar „instigare la revoltă împotriva autorităților” pentru că a îndrăznit să ridice glasul în privința pademiei și să urecheze puțin autoritățile, Dan Bittman și-a pus în cap și așa-ziși colegi de breaslă. Exact după modelul ”Cristi Puiu”, Dan Bittman a devenit „dușmanul poporului”.
 
Primul a sărit  Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, care a ținut să-l apostrofeze pe Dan Bittman cu o poezioară retardă și injurioasă, pro mască, susținând ulterior că versurile sale nu i-au fost dedicate solistului de la Holograf. La fel ca și atunci când a batjocorit Catedrala pentru ca apoi să susțină că e credincios. S-a văzut cum și cât... Iar acum  comentariile celor care i-au dorit „numai de bine” lui Bittman au venit în cascadă. 
 
Printre puținii care au sărit să-l apere pe solistul trupei Holograf au fost cei de la trupa Proconsul, care au publicat pe pagina lor de Facebook următorul mesaj:
 
„Am postat interviul lui Dan de la Gândul si acum postez si link-ul interviului de aseară.
Antenele fac ce fac și mai cheamă câte un invitat care le dă peste cap emisiunea.
Și pentru toți rașii pe creier care sunt din ce în ce mai mulți (inclusiv si din păcate și printre colegii de breasla), omul nu a spus ca nu exista Covid19!
A spus doar că masca și spălatul pe mâini nu au nici un efect (vezi toată Europa "civilizată"unde oamenii, vezi Doamne respectă regulile), daca sunt SINGURELE măsuri!
Urmăriți si mai ales încercați sa înțelegeți (daca puteți) ce spune Dan Bittman”.
 
A urmat zilele trecute Nicu Alifantis, care a reușit să dezlănțuie forțele iadului cu o postare absolută normală într-o democrație. 
 
"Iată că tradiționala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i așa, Dane? Și ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?...
Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta!"
 
Firesc, așa cum se întâmplă în vreme de dictatură politico-medicală venită la putere pe valul pandemiei, nici n-a apucat să posteze, că peste 1000 de comentarii l-au transformat pe Alifantis în inamicul numărul 1. Ce este interesant e că aceste comentarii au fost făcute de circa 100 de persoane, în timp ce alte aproximativ 3000 l-au aprobat pe Nicu Alifantis (foto). Iată de fapt procentul celor care întrețin isteria și execuțiile publice: 100 față de 3000 - 0,03 la sută! 
 
 
 
Nicu Alifantis: "Preferam ca voi, cei în gura cărora mă uitam cu emoție, să-mi facă o cronică muzicală la un album sau la un concert"
 
Și diverse voci mai cunoscute au început să-l atace pe Alifantis în spațiul virtual pentru că a îndrăznit să spună ceva în apărarea lui Bittman.
 
Alex Revenco a scris:
„Draga
Nicu Alifantis
esti un dragutz. De data asta NU ai dreptate. Daca ai argumente te rog spune. Dar mai bine nu zic eu, mai batran ca tine”.

„Νίκος Ρώταs i-a răspuns:
Alex Revenco probabil ca ori nu ati citit si inteles ce a spus Bittman si Alifantis ori manipularea si inducerea fricii si-au facut treaba in cazul dvs. Nu are legatura cu varsta sa intelegi ce se intampla astazi. Cei doi citati de dvs nu neaga virusul, ci isteria acestei false pandemii.

Nicu Alifantis:

Așa să fie Alex, cum spui tu. Credem doar că în atâția amar de ani de când ne știm ne-ai cunoscut cât de cât și pe mine și pe Dan. Oricum nu contează. Te respect prea mult pentru tot ce-ai făcut pentru muzica românească ca să intru într-o polemică cu tine. Știi ce-i mai trist? Preferam ca voi, cei în gura cărora mă uitam cu emoție, să-mi facă o cronică muzicală la un album sau la un concert. Așa, zău, că nu ai haz. Păcat. Să fii sănătos și să ne auzim cu bine!!!”.

Ulterior, Nicu Alifantis a postat un nou mesaj în care a anunțat:

”Doamnelor și domnilor. Nimeni și nimic nu mă va mai putea convinge că suntem pe drumul cel bun. Nici politicienii, nici specialiștii, nici conspiraționiștii, nici măcar haștagiștii. Începând de azi nu mai comentez și nici nu mai intru în nici un fel de polemici cu voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate și să treceți cu bine prin ceea ce ni se-ntâmplă. Atât am a vă spune. În rest, maculatură...”
 
Scînteia n-a murit, Scînteia se transformă!
 
Basistul Holograf, Iulian Vrabete, a postat și el pe contul său de Facebook un comentariu în apărarea colegului de trupă. 

„E momentul sa spun ceva.
Dan Bittman este prietenul si colegul meu de peste 33 de ani. O varsta biblica, pentru cine are cunostinte in domeniu. Aveti dreptul la parerile dumneavoastra, dar nu inteleg de ce oricine are alte pareri decat varianta oficiala este automat incriminat. Ziarul "Scanteia" a inchis redactia de mult. Cu riscul infatuarii, va spun ca am un IQ peste medie, am absolvit facultati si mastere. Mie imi pute ceva, si cred ca multora la fel. Nu pot sa trag concluzii, pentru ca nu am date corecte, dar, ca un om care a intrat si la Matematica si care a absolvit Arhitectura, atunci cand intre cauze, masuri si efecte nu se pupa ceva, mie imi pute a nestiinta, a impostura, fie si a conspiratie.
Asadar, cei care il ataca pe Dan vor fi eliminati din lista mea. Va doresc succes cu parerile dumneavoastra, dar nu am chef sa le ascult.
Pandemie placută!”

Deocamdată, a scăpat de linșaj, majoritatea comentariilor dându-i dreptate, în special la constatarea legată de ziarul Scînteia, care, crede el, a închis redacția de mult. Modul în care presa globalistă sare la gâtul celor care au alte opinii decât ale dictaturii politico-medicale îl contrazice pe basistul cu două facultăți de la Holograf. Scînteia n-a murit, Scînteia se transformă!

Citiți și Editorialul ActiveNews semnat de Pr. Alin-Cristian Preotu - Necredincioșii judecă credincioșii: "Prostul" de la trupa Taxi, cum el însuși se caracteriza (pesemne că știe el ceva... ), i-a dat o replică în versuri lui Dan Bitman pentru afirmațiile sceptice ale solistului trupei Holograf, față de "mascarada Covid 19"...