ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întrebat dacă va reduce consumul de gaz și energie electrică în această iarnă, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că medicul i-a recomandat soției să țină mai frig în casă pentru bebeluș, relatează Mediafax.
 
Iată declarația lui Nicușor Dan:

„Trebuie să o întrebați pe soție, că eu nu prea stau pe acasă. (...) După cum știți, avem un bebeluș și medicul i-a recomandat soției să țină mai frig în casă, ca să mănânce mai puțin, să nu aibă reflux".

"În ce privește clădirea Primăriei, am redus foarte mult ceea ce înseamnă aerul condiționat. Am redus semnificativ iluminatul pe timpul nopții și, de asemenea, am oprit centrala și funcționarii din Primărie de zece zile nu mai au apă caldă. Se spală cu apă rece. La iarnă, pentru că avem centrală proprie, se vor spăla cu apă caldă și, mai ales, se vor încălzi cu centrala proprie a Primăriei", a mai adăugat Nicușor Dan.